En snabbis!

Intervjun i går gick bra och hur bra får vi se i veckan som kommer. Jobbet är hur kul som helst, givetvis med tråkiga uppgifter också som i alla jobb. Det måste finnas lite tråkiga saker så att man kan ha desto roligare med resten av uppgifterna. Det kändes väldigt bra och både lättsamt, roligt och lite jag.
Nu måste jag i säng, orkar inte leta fel i MT installationen längre för XML/Parser.pm line 187. Den vägrar skriva vanliga svenska bokstäver via w.bloggar och eller andra övriga program som zempt. Jag vill kunna skriva vanliga ord inte massa %& osv. Det fungerade på Surftown och det borde fungera på Aleborgs men jag har gjort något fel. Har du något tips, tveka inte utan skriv dom.
Alla moduler som behövs finns redan installerade på servern och jag får superbra respons och assist med att kika igenom så det är inte där utan har skevat i flytten. Jag struntar i det tills vidare, blir bara grå i ansiktet.
Jo, en sak till om Tankeboken, dom enda skriverier som syns på index är från kategorin ”Livet i Gökboet” alla övriga syns alltså inte här utan är navigeringsbara till vänster i datumordning. Fick lite undrar om vart det uppdaterade tagit vägen och eftersom det var en försenad Fredagsfyra (annan kategori alltså) så hamnade den inte här men finns där < – till vänster under senast skrivet.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Annica -> Sen som jag är så är jobbet grönt, tack för tummarna 🙂

 2. Hoppas du får jobbet.
  Håller tummarna.
  Annica

 3. AG -> Det är så knepigt. Det fungerar men tecknen blev helgalna, nu blir det inte helgalna tecken men inte dom svenska. Jag har slängt i några fler prylar under extlib och så även en hel del moduler som Aleborgs bistått med på servern.
  Åse borde få till det, tänk på att bocka i rätt saker i options på w.bloggar det är där hennes fel ligger tror jag.
  Hoppas er helg var bättre än bäst.
  Kramar till hela ligan
  Sussi -> Önskar dig mångfallt detsamma och tack för hälsningen själv skrev jag inga mer än i min Tankebok.
  Kram på dig!

 4. Får du konstiga tecken när du skrivera via W.bloggar alltså?
  Märkligt i så fall. För jag skriver ju också i w.bloggar och har inga problem alls (men det har ju iofs Åse som inte fått w.bloggar kompatibel alls sen flytten).
  jag skriver alltså alltid i w.b och har än så länge inte märkt något skumt. Om det nu kan vara till någon hjälp i felsökningen…
  Hur som helst… Trevlig Helg!
  Kram
  /AG

 5. Jag önskar er en riktigt trevlig och avkopplande midsommarhelg! 🙂
  /Sussi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.