Då har även jag semester eller vad man kan kalla det för.

Muntligt fick jag veta (redan dagen efter intervjun) att företaget där jag var på intervju åt Manpower ville direktanställa mig och inte hyra mig och att jag skulle börja kring mitten på augusti. Lönefrågan tog vi också via fonen eftersom jag vid intervjun inte riktigt hade en susning och det sa jag också. I går träffades vi igen och skrev papper så nu är det officiellt, jag börjar jobba den 15 augusti. Märklig känsla men skön, tänk att mina kvalifikationer passade företaget.
Min ”titel” eller vad man skall kalla det för är ekonomiassistent men det är mycket mer än så som ingår. Labbandet och ihoplänkandet i Pyramid är en grej och den passar mig ännu mer eftersom fixerier är något jag verkligen gillar, särskilt där jag inget kan. Jag tog hem företagets demo för att kolla vad Pyramid är för något mer än att det är ett komplett affärssystem som jag visste. Det kommer att bli väldigt intressant och jag kände mig lite hemma bland blivande kollegorna. Stämningen var god och lättsam och vi är alla ungefär lika unga.
Lite knasigt blir det för KA har ingen semester nu eftersom vi inget visste om hur det skulle bli och tidigast han kan ta ut semester är från andra veckan i augusti men då kan vi få en vecka tillsammans förutom strödagar han kanske kan ta ut då och då. Som idag tex då vi åker till Lida med KA´s ena brukare för att kika på Country Festivalen.
Om Oxelösund och träffen med mina rötter eller vad man skall kalla det för återkommer jag till senare.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Tack Elin och Annica för grattiset och visst är ett jobb guld värt, särskilt när det är ett intressant och roligt jobb dessutom 🙂

 2. Jag sällar mig till gratulanterna.
  Ett jobb är guld värt.
  Kul att de ville direktanställa dig.
  Annica

 3. Grattis till jobbet! Så kul!
  Njut nu av semestern!
  *Kramar*

 4. Jag gör det lätt för mig och tackar alla unisont för alla grattisarna. Det känns faktiskt väldigt bra och jag har återfått väldigt mycket energi och lust vilket inte är en enda dag för tidigt om jag säger så 🙂
  Semestern är en baggis i sig, KA tar ut strödagar och är salig med vår baksida, snart är dammen klar och det kan bli ganska snyggt.
  Jerry -> vi ses gärna under Priden om KA är ledig annars får jag väl komma solokvist. In går jag nog inte för det är för dyrt för den tomma plånbok vi äger och har.
  Carina -> har du rensat din cache och tömt dina temporary internet files, det kan ligga kvar skräp där som gör att det inte fungerar som det är tänkt.

 5. Grattis! Skönt att ha semester innan allvaret börjar… Som du redan vet så jag har någe knas eftersom jag inte kan använda min länk till att nå din sida (eller TW) utan måste kopiera och klistra in adressen i adressfältet.
  Hoppas du kommer att trivas på jobbet! 🙂
  Pöss från Carina

 6. GRATTTIS!
  Vad skoj att du fått jobb, nu kan du njuta av sommaren ordentligt ju 🙂 men trist att inte KA har någon semester förrän just då du börjar..

 7. Grattis Carina!
  Tänker på er och saknar er! Hoppas vi kan träffas någonting på Pride?

 8. Grattis till jobbet och lycka till. 🙂

 9. Grattis till jobbet! Hoppas att du kommer att trivas.

 10. Tänkte sälla mig till tidigare talare: Grattís till jobbet!
  // önskar en som också varit anställd inom MP 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.