Köket, hallen och delar av vardagsrummet är vattenskadat

men det är från dagvattenbrunnen och klockan 13 kommer en annan torkfirma för att riva och torka ut. Hur vi skal lösa boendet är vårt försäkringsbolags del men samtidigt så har vi 3 sköldpaddor, 3 katter och så Mannfred. Katastrofen är alltså total. Gårdagskvällens och nattens ösregn gjorde sitt till och vi torkade och torkade vatten som nästan forsade in i hall och kök.
Vi får se vad som händer, jag menar ingen har dött och ingen är dödligt sjuk men nog är det bra som det är och en sak är säker, det räcker och blir över för många år framöver. Vi får se vad som händer men boendet och hur man löser det mest akuta som ändå är djuren. Mannefredde och kissarna kan man inte bara placera var som helst, sköldisarna är inte beroende av gos och friheten på det viset men det är ingen som har ett så stort akvarium som kan husera 3 sötvattensköldpaddor heller.
Jag känner mig rätt så uppgiven om man säger så och det är då en underdrift. Om inte annat så kan vi studera ösregnet och åskan utanför för om inte det som är ute nu kan kallas för ösregn finns inget som kan kallas för det.
Tills en annan gång någon gång. Åskar det närmare lär vi ju koppla ur det mesta här så vi får se. Hur illa det är kommer vi att få veta när dom börjar riva mattorna och lyfta bort köksskåpen. Tycker du synd om oss gör det inget för det jag gör jag också och KA likaså. Fy fan säger jag bara.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Nina:-> Jodå, värre än vad någon trodde. Byggkillarna har inte varit med om något så illa tidigare, i den omfattning det är alltså men vattenskador.
  Jourboende löser sig men inte med djuren för det är ett stort problem, särskilt med dagens hets mot djur i bostäder. Vart vi skall bo vet vi inte, djuren är iaf tillfälligt inackorderade och för kissarna går det bra men för Mannefredde en längre tid NEJ så hur vi skall lösa det vet vi inte men vi får ta grej för grej.
  Annica:-> Ja, vad säga. Jag tycker vi börjar bli rätt duktiga på att det skiter sig med det mesta hela tiden men kortare tider av bra saker gör ju att vi orkar med lite mer skit. Sarkastisk, nej men rätt så uppgiven i det stora hela men ändå lite energirik, jag menar ju solen skiner ute så något måste det föra med sig.
  Kramar och tack båda två

 2. Eländes elände.
  Jag hoppas allt ordnar sig till det bästa.
  *kram*
  Annica

 3. NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, har inte ni haft er beskärda del av elände redan.
  Lider verkligen med er. Huga. Hur ska detta gå? vart kan ni bo med alla djuren? Det borde väl försäkrningsbolaget ta hand om… ni kan ju inte vara den första djurrika familjen i världshistorien som sitter i den sitsen?
  Hoppas hoppas det ordnar sig för …
  Massor med stärkande kramizar från nina
  PS: önskar jag kunde göra nåt för er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.