Vi vet vad vi har att göra hela helgen!

Det är att tömma alla skåp, lådor mm i köket, flytta ut frysboxen, diskmaskinen och alla andra möbler därifrån ut i resten av lägenheten som är torr, innan måndag morgon. Skåp och lådor som står mot golvet kommer att kastas så där får vi nya någon gång när detta är klart (positivt men väldigt negativt). Hallmöblerna skall bort innan måndag morgon. Djuren har ingen stans att bo förutom pensionat (inte för sköldis) och pensionat för Mannefredde är inte att tänka på för han kan inte bo instängd i en bur under 2 – 4 månaders tid. Pensionat finns för katterna och där kan dom få det rätt okej under denna tid och försäkringsbolaget står för den kostnaden.
Det mest akuta är för Mannefredde på grund av mögelsporerna som frigjorts iom att städskåpet har flyttats och torkfläkten blåser på rätt bra. Även om vi alltså skulle kunna rent praktiskt bo kvar här finns det inget kök och inget badrum förutom tillgänglig toa så hoppas jag att min asthma inte slår ut ordentligt. Jag har redan känt av det men det kan vara från partiklarna som blåser runt omkring i första hand då från badrummet, vi får se hur natten går.
Helgen är räddad för hade vi inget att göra (dammen och altanen går inte att göra något med på grund av tårarna uppifrån) innan vet vi nu vad vi har att göra så morgondagen börjar med att åka till IKEA och köpa flyttkartonger för att packa ner allt som skall bort från kök och hall. Har vi tur kan vi stuva allt detta i vårt s.k. förrådsrum (ursprungliga ”master” bedroom för många år sedan)
Gnäll, gnäll, gnäll men fan vad jag är less på att saker faktiskt alltid skiter sig för oss hela förbenade tiden för så känns det just nu trots att jag är både nyduschad och mätt och nu redo för sängen.
Ett stort grattis på födelsedagen till Sebbe neråt landet, söder om Göteborg, om jag inte är helt ute och cyklar fyller herrn 12 år i morgon. Har jag fel får päronen rätta mig annars får ni ge födelsedagsbarnet en stor kram samt en åt pappa i efterskott.
Godnatt!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Ingrid:-> En hel dag fel men ganska bra pinkat kanske ändå 🙂 Ge Sebbe en stor, stor kram på nästan tonårsdagen och jag hoppas ni har massor av sol och trivsel med hela församlingen inklusive lilla underverket som blivit ganska stor nu. Jag hade iaf rätt på månaden och antal år och det är ju åtminstone något.
    Omtankar hjälper på ett sätt men visst förstår jag hur du menar och vi har fått ganska nog tycker jag nu men kanske är det så här att vi är vana eller skall vänjas. Inte vet jag men less på skit och åter skit är vi defintivt båda två.
    Det finns ju ett stort aber med allt när det väl är klart dessutom och det är värdet och hur vi löser det för det måste lösas.

  2. Nja, det är först imorgon, den 24, han fyller. Hela tolv år. Så ikväll är alla hemma och väntar på att det ska bli födelsedag. Jag VB:ar kramen ochhälsningen iaf och hoppas att ni ska få lite ordning på det hela där hemma hos er. Tänker omtankar men det hjälper ju föga…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.