Katterna skall till Bålsta på pensionat, Mannefredde till Paula

med den riktiga buren och sköldisarna klarar sig på balkongen med daglig tillsyn så då återstår enbart vi obevingade tvåbenta för risekn är att vi inte klarar att sova här ens, åtminstone under första veckan när det är som värst här.
Dags att åka till IKEA, strax, alldeles strax. Rätt märkligt men KA har reagerat på allt skit som finns i lägenheten nu och han är inte ens varken allergiker eller asthmatiker. Jag har reagerat lite mer än natten innan men får ta lite boostmedicin så bör det gå. Är ju aningen bortskämd vad gäller min asthma under många år nu så jag hoppas att det inte blir ett rejält bakslag. Jag känner mig alls inte lika uppgiven som i går utan nu är det arbetsenergin som satt fart på kroppen.
Regnet öser inte ner nu och det är ju positivt.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.