En lugn dag men trött så ända in i …

Det kom inga killar i morse och inte senare heller men det visade sig att dom åkt på ett akutjobb som tog precis hela dagen så vi har förstått att vi ser dom i morgon istället. Ganska skönt trots allt för vi betalade iväg alla räkningar, stämde av angående uppskovet som går till självrisken samt åldersavdrag för badrummet till att börja med. Vi stämmer av bättre när vi vet summan. Tur att badrummet tas med i beräkningarna och anses vara oförutsedda utgifter av mer både akut och nödvänding art, resterande tar vi när resterande vets mer om, borde få mer besked under veckan.
Känslan att vara här är jämförbar med en stuga du inte alls vill vara i som inte har något av bekvämligheter och som är ganska liten och trång. Nu finns ju faktiskt en toalett och också ett tvättfat med rinnande vatten så något bättre kanske än stugan jag beskrev. Det är lite teknik som krävs för att diska i tvätthon men det går men det får inte vara större grejor än våra stora themuggar. Visst kan man ta en balja men det går liksom inte att ställa den någonstans med risk för vatten på golvet och mer vatten vill vi inte ha.
Tessan med sambo kom förbi och tog en fika i sovrummet. *asg* Vi har också en gammal thevagn med utvikningsbara sidor och genast såg Tessan dess potential och hämtade en liten duk, en skål med blommor i och ställde dit sockerskålen. Vips hade vi en liten bordliknande thevagn i vårt sovrum och med två småpallar blev det riktigt sött. Att denna thevagn står framför KA´s gamla klädskåp (ett lågt sådant) som står vid fotänden av vår säng gör inget i sammanhanget för gulligt är det ändå. Hallmöblerna står här också i det enda rummet som ännu är ett rum och inte ett förvaringsutrymme. Resultatet bidde så här på ett ungefär,
fikastund i kaoset
Det är ingen som röker där även om askkoppen ligger på bordet.
Förresten så har vi en gammal liten tv som har stått här sedan urminnestider för tanken var att kunna mysa framför tv´n i sängen. Nu kan vi alltså sitta och titta på tv, antingen i våra kontorstolar som vänds från datorerna och sänks (jag sänker ner min) eller ligga i sängen och glo. Ganska okej i sammanhanget trots allt. En stor nackdel finns om både den är på, KA sitter och lyssnar på Stefan och Christer i datorn och jag sitter här med ”bruset” från dom varma vindarnas fläkt i köket och samtidigt hör klickandet från tangentbordet.
En sak till, visst har vi det bra så vi skall inte klaga men livet rämnar mellan varven och då känns det därefter också.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Annica, först blev vi chockade över den totala omfattningen, när det väl lagt sig och medlemmarna blivit utackorderade började det kännas som att det kan gå men nu känns det svåra i situationen men humöret som börjar inte vara vi.
  Alla situationer överlever med lite galghumor så vi försöker men nog fasen börjar det slita och jag som börjar jobba om en vecka. Förhoppningsvis får vi lite sol i helgen så hjärnan får lite lustfyllt också.

 2. Ja, inte verkar det roligt, men jag är lite förundrad över att ni ändå verkar ta det med lite humor och gör det bästa av situationen. Jag hoppas ni får besked snarast och att de fixar det så fort som möjligt. Nu när semestrarna börjar ta slut kanske det tar lite fart.
  Annica

 3. Rapporten är avlämnad så långt vi vet. Det är okej men rörigt och det totalt förlamande har gått över. Du har rätt om att det är svårt att få ro med 3 torkfläktar som låter och har sig.
  Tack för att du tänker på oss.
  Ett stort P.S. väntar med spänning på kommande sidan, trodde först du varit slarvig med domänskriveriet men så såg jag att så alls inte var fallet. Bara två dagar kvar nu tills den 1 augusti.

 4. Saknar dina rapporter om hur det går, men förstår om det är svårt att få någon ro att skriva. Ville bara säga att jag tänker på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.