Alla bilder är borta

och det innefattar dom jag fick ihop under helgen och alla övriga digitala foton vi tagit under detta år, övriga kan finnas på cd i bästa fall. KA´s dator har strulat en massa och då valde han självklart att omformatera och i farten blev det, trots dubbelkoll och lite till, fel hårddisk som rök.
Jag hoppas dom som fotat när vi varit med kan tänka sig att skänka oss kopior så att vi har något.
Arg? nej, bara trist, väldigt trist. KA är rätt så förtvivlad för foton får man inte igen bara sådär.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. KA har trollat och funnit ett program för ca 500:- fast i $ som har hittat mängder av bilder, filmer, psd och massor av annat som går att rädda men det är inte allt. Helt otroligt vilket enkelt program också, vill du veta vilket så hojta till.
    Jag kommer ihåg din trasslande dator men jag kommer inte ihåg om mina tips var till någon hjälp men vi försökte iaf. Grejen var att KA formaterade fel hårddisk men trodde att det var rätt han körde på.
    Tessans tv inslag kan du, om du vill, få på dvd, bara jag får damens adress dit eller här i Svedala om ni snart är på g upp igen.
    Abrazos á España

  2. Fy så trist att förlora alla bilder. Kommer så väl ihåg när jag trodde att min dator hade brakat ihop (du hjälpte mig med lite tips då). Det första jag gjorde när jag fick igång den var att bränna alla foton på cd. Sen dess slarvar jag aldrig med det mer!
    Det verkar som du var nöjd med Tessans tv-inslag. Synd att jag inte kunde följa det.
    En stor helgkram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.