Kul har det varit

och rörigt eftersom en del saker är helt nya för mig. Jag kände mig ordentligt välkommen och det hade förberetts för mig med både det ena och det andra i mitt egna rum.
Lite kul också att jag skall vara webmastern i företaget. Vi är två som är datorlirare och det är roligt det också. Till fikat bjöds det på tårta och det skrattades också åt min välgräddade, nästan stenhårda, torra, sega och alldeles för länge micrade lasagne. Värme och arbetslust i en gemytlig företagsanda, skönt säger jag och tänker i morgon blir det mindre rörigt och mer begripligt.
Jag har lagt in en ny kund, skapat en order, hann nästan få iväg ordern också men då gick Postens bil (företagspaket) så det går i morgon. Pyramid är segt men jag tror att det är ovant men tekniken kan jag i grunden, det är bara lite annorlunda.
Eventuellt går det bra att jag är ledig nästa fredag (26:e) när det drar ihop sig till begivenheter i Kungälv på hotell Fars Hatt för liberiabarnen från förr, dit jag tillhör, och då åker jag ner med Christer F m bror samt Kicki. Roligt skall det bli.
Angående framstegen här hemma har vi inget hört mer än att golvet skall höjas i badrummet så att allt går i rätt riktning (det var en höjning i duschutrymmet tidigare som lutade rätt i förhållande till golvbrunnen och gjordes enligt byggnormen före 1990) men nu skall hela badrumsgolvet ligga i plan med viss lutning (knappt synlig för ögat).
Plastfickorna är färdiga så långt (vi har bara fått A4:orna) och vi skall greja affischerna på lördag och KA gör en del fredag förmiddag innan han börjar ordinarie jobbet klockan 14:00.
Nu skall jag skriva ihop lite om lördagens frisering samt kvällens bio och samkväm och sedan är det sängen (kors i taket wesenlund)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.