Less är inte ens i närheten

av hur vi känner oss gällande vår eviga vattenskada. Att dom golvstående skåpen skulle kasseras var sedan länge bestämt och dom övriga skulle matchas på billigaste och bästa sätt. Vårt HSB kontor ger inga besked om något heller (trots löften om fortlöpande information senast för 2 veckor sedan) svar utan allt hänger på våra egna enträgna försök till kontakt för besked. Detta är ganska märkligt för när HSB´s försäkringsrepresentant var här (dryga 2 månader sedan har jag för mig) lovade den personen oss fortlöpande information angående beslut, tidsförlopp osv och att vi inte skulle behöva stå mellan försäkringsbolagen utan dom skulle lösa allt sinsemellan.
I torsdags 15/9 får vi äntligen direktkontakt med vår kontaktperson på vårt försäkringsbolag efter ett antal idoga försök under ett par veckors tid för riktiga besked om fortsättningen. Då säger han att ”vi står inte för några köksskåp, det får HSB göra” och vi bara QUE! Vi skiter i vem som står för dom men det skall inte drabba oss vilket deras diskussioner nu gör. Dom har kunnat göra det under drygt 2 månaders tid och väljer nu att göra det så det drabbar oss för det dröjer längre tid innan vi får ett kök trots att det nu är torrt här.
Vi har ritat och fixat och har ett helt kök för liten peng, en peng vi inte har själva, och nu skall dom bråka om vem som skall betala även om det givetvis skall bli nya golvskåp och matchade överskåp med slip och målning som blir dyrare än vårat nya kök och då är det för försäkringsbolagen givet att det blir helt nytt istället. Hemmet kunde ha varit provisoriskt bobart om det bara hade funnits köksmaterial och delvis användbart kök till slutet på september.
Less, jag är så less så jag kan kräkas på allt. Humöret, vad är det för något. Mungipa och dags för bröllopsfixerier så till senare ikväll, i morgon eller annan dag.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.