IKEA here we come

Nu skiter vi på försäkringsbolag och strul och åker och beställer vårt kök ändå så får vi sedan se vad som händer. Vi kollade upp och man betalar ingenting förrän vid leveransen och kanske har bolagen bråkat färdigt tills dess eller så får vi råna banken.
Skall man ha någonting gjort får man göra det själv är en gammal sanning som gäller i de flesta lägena här i livet så det gör vi nu istället för att sakta förgås i ingentings händelser.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Åsa -> Det heter inte feg, det heter försiktig 😉 Det gamla köket står i flis ute eftersom det annars inte går att lägga klinker och dom sa att så vad göra. Vi har inget alternativ oavsett vem som skall betala eller om det faller åter på oss, kök måste vi ha och skall vi inte mentalt gå under (det är snudd på så det känns just nu), för nu är orken bra slut på detta, så får vi göra något åt det själva.
  Shirley med flock:-> Vi kände också att nu f*n är det bra och det lutar kanske åt att vårt bolag viker sig enligt HSB. Oavsett vad måste det bli ett kök så valet var lätt och humörets farande fram och åter avgjorde frågan.
  Vi näbbas och tjuter tebax 😉
  Anna:-> Kände också att nu är det nog för flera år framöver. Tjafsa får dom göra men håll oss utanför. Det känns bra just nu för delar av köket står ni kartong i vardagsrummet och väntar på att fogen skall på klinkern i köket och så en dag till innan en del kommer upp och vi jublar!
  Monica:-> Atom har jag skrivit till dig jag har inte lagt ut rätt här och får väl göra ett ryck någon gång när allt lagt sig här och vi får ro igen. Hoppas min länk fungerar för dig, den gör det åt mig.
  Tycker vi har kämpat på rätt bra och av någon underlig anledning lyckas vi alltid ro saker i land men det törs fan skriva. Någonstans har vi tur i ckicklighet eller hur man nu skall vränga till det där. Jag undrar ändå ibland att vad blir nästa sak 🙂 Tycker de senaste 2 åren har varit höjden av skit och som motbalans har goda saker kommit antingen före eller efter. Konstigt är det.

 2. Förstår din frustration och hoppas att det fixar sig i slutändan. Så som ni kämpar!
  Har problem med att prenumerera på ATOM hos dig. Har testat med alla möljiga varianter, men ack nej. Det vill sig ej! Tur att jag har dig som vanligt bokmärke också!
  *Kram!*

 3. Det är så sant som det är skrivet :0) BRA!!! Det löser sig sa han som…
  Kram
  från hele flocken pip pip säger Shirley

 4. Risken finns ju att det är ni själva som blir betalningsansvariga för köket.
  Jag hade INTE gått och beställt det om jag inte också varit beredd att betala för det.
  Men jag är en fegis!

 5. Helt rätt. Fast det är ju trist med tjafs, särskilt när det varit en sån jobbig, långdragen historia för er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.