Sista dagen i september

och inte ett dugg mer har hänt vad gäller vattenskadan och dess konsekvenser. Nu har vi fått ganska nog både KA och jag och för att inte tala om våra familjemedlemmar som bara hänger i luften hela tiden. Det är ganska akut för det börjar dessutom bli för kallt ute för sköldisarna och ingen aning hur vi skall lösa den situationen heller eftersom hemmet inte går att nyttja och ingen plats finns att husera dom inomhus. Hade det fungerat det som borde ha fungerat hade där funnits ett badrum vid det här laget och då hade sköldisproblemet inte varit.
Dags att ställa parterna till svars men det är lättare sagt än gjort när dom inte nås per telefon på hela dagar trots många och enträgna försök.
Helgen går åt till flyttassist till sonen samt till köket och däremellan skall ett besök göras hos våra räddare på kattfronten. Tiden är bara för kort både här hemma, på jobbet och på alla andra sätt och vis. Fredag är det också!

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Jag instämmer i ditt ”fy tusan” men anser det vara för milt uttryck i sammanhanget så jag kör med fy fan! Vår kontaktperson är på kurs så han är åter den 10 oktober, så där lagom passande för i mina drömmar hoppades jag att hemmet skulle vara klart senast den dagen.
  Hyfsad helg blir det ändå, hittills har vi införskaffat tapeter till väggarna och kakel som skall vara mellan bänk- och väggskåpen, det betyder att köket i praktiken är klar även om inget är uppe och stora delar saknas.
  Väggarna i köket är spacklade och skall målas i dag och sedan på en väldigt snygg tapet om vi får säga vad vi tycker. Kakel får sonen sätta upp så att det blir rätt enligt kär fix-it-krokig himself 🙂 Min älskade make alltså!

 2. Fy tusan! Det är svårt att leva sig in i hur ni bor just nu.
  Menar du att det troligtvis inte blir klart förrän i slutet på nästa månad?
  Jag hoppas ändå att ni kan få en hyfsad helg trots alla trista yttre omständigheter.
  *Kram!*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.