Orken åter tack!

och det å det snaraste för nu är den liksom slut, slut och slut för en tid åtminstone. KA hade ett bra samtal med försäkringsbolaget som lovade att se till att det skall hända saker direkt på måndag, blir det så återstår det att se.
Ytterdörren skall än en gång tas tag i enligt HSB, återstår att se vad som händer med det. Dörren går knappt att öppna och den hänger rätt fint på lite fel ledd om man säger så.
Ersättning för torkningens elkostnader borde vi ha fått för länge sedan så kontorstanten blev riktigt upprörd och lovade se till att vi fick den snarast på konto dessutom. Först då betalar vi dom extra elförbrukningskostnaderna och det var helt okej.
Mest troligt blir det ersättning i klumpform enligt någon mall och däri skall även ytterdörren, den sönderrostade spisen och rostkadadade kylen ingå men åldersavdraget är i princip på topp så blir det en krona eller två där är det bra.
Det känns som att vi har orkat färdigt och nu måste något vända för att krafterna för det sista skall komma igen. Jag tänker börja med att gå och lägga mig alldeles snart men först skall en liten herreman nattas, jag glömde visst bort den tysta pojken, skäms lite.
God natt!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Åsa: Visst är det så men ibland undrar jag ändå och suckar hejvilt. Detta blir iaf bra och i slutänden så får vi ett fint hem, mycket finare än vi kunnat föreställa oss så vi måste nog fixa vardagsrummet också så att det liksom håller ihop i en helhet 🙂 Fast det blir när det regnar manna eller om 5 år men 1 år har gått snart så det är då ”bara” 4 år kvar.
    Jerry: Tack, du är snäll du 😉

  2. Tanke och kram!

  3. Glöm inte att ork kan komma tillbaka lika fort som den försvunnit också! Även om det känns tungt så kommer det ljusglimtar och uppiggningar emellanåt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.