Lustiger dans

är ibland kul och ibland inte. Min var det inte för den resulterade i en rejäl hjärnskakning. Bortsett från hjärnskakningen så känns det lite så där typiskt mig att lyckas med något dylikt även om hjärnskakning aldrig tidigare har hänt.
I brådskan i går morse valde jag att inte leta efter par av mina egna sockor utan snodde ett par nya av KA, herrsockor. Det var ett dumt val för dessa är livsfarligt hala på bra behandlade kontorsgolv, dvs bonade sådana (inte nybonat) när man som jag gjorde springer för att öppna utan att sätta fötterna i tofflorna.
Hur jag lyckades vet jag inte men lyckades gjorde jag och helt plötsligt låg jag på golvet i mitt eget rum och 4 oroliga ansikten stirrade ner på mig. Först dunsarna och seda mitt skrik ställde till dom oroliga ansiktena. Vänster tå, vänster axel, vänster sida av huvudet ovanför örat och så vänster skinka tog smällen. Först flög jag in i dörrposten med vänster tå och dito axel och sedan avslutade jag med att dunsa i golvet med rumpan som första träffpunkt och huvudet som den slutliga.
Låg kvar ett tag och bulan på sidan av knoppen (ovanför örat) växte till sig ordentligt och sedan lyfte dom upp mig så jag fick sitta för ligga på en säng ville jag inte. Jag försökte få ihop tillvaron sittande men huvudet var inte riktigt fräscht men det gick tyckte jag men inte dom övriga. Efter lunchen började det sticka ovanför munnen och mitt ansikte hettade och var ganska rött till hälften, den andra hälften var väldigt blek och jag tvingades att ringa Sjukvårdsupplysningen och sedan KA för transport mot Danderyds Sjukhus där vi väntade nästan 4 timmar innan jag efter en väldigt nogrann undersökning vad gäller reflexer och koordination, puls, blodtryck osv fick åka hem med lätta förmaningar. Stanna hemma idag och om det känns relativt bra kan jag jobba men måste vila om jag känner tröttheten komma. Gärna ta en promenad eller två och inte bara göra ingenting. Detta kan ta några dagar och sedan bör det ha självläkt på kontoret men varsamhet var en bra och viktig sak.
Läskigt var det, det är en sak som är säker. Det löjliga var att precis innan jag dansade runt fick vi besked om att 1 ton gods skulle komma in och ja, jag bar inte en kartong. Lite dumt sätt att slippa konka kartonger på tycker ju jag iaf.
Gårdagens planer sprack alltså totalt och KA är lite besviken för han hade tänkt en del men vad fasen spelar det för roll i sammanhanget. Bortsett från vad vi skulle fixa här hemma hade en eller ett par ess i rockärmen inför i dag. Vi har bestämt att idag är på lördag istället.
Idag känner jag verkligen att jag har en kropp men det är inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Bortsett från mina blåmärken är det lite väl svullet i axelpartiet och bulan i huvudet har breddat sig men avtagit i djup 🙂 Det blir nog bra det här också men jag skall nog lägga mig en liten stund.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Jerry: Tack, du skall se dom färggranna märkena jag har kvar, tjusigt värre men huvudet börjar bli okej.
  CarinaR: Tackar och bockar för grattiset och jag förstod att det INTE var för hjärnskakningen. Grattis till både dig och T på dagen. Jag lovar, jag tog det lugnt.
  Ingrid: Tack, lite synd om mig tyckte jag nog att det var. Tårtbit bidde ingen, men vid tillfälle lovar jag att äta en åt dig också och då hojtar jag till i din gästbok så att du kan känna smaken av den i tanken iaf.
  Kalle: Tackar och bockar. P.S. kul att se dig ute ibland också ;), på webben menar jag såklart. D.S.
  Noiram: Tack och tack. Nej vurpan var otäck men nu är det kanske över av eftereffekterna som det verkar nu iaf.
  Aha, kul att du nästan kunde ha vinkat åt mig då. Vi bodde i husen som du såg på andra sidan vägen men lite längre ner bara.
  Elin: Tackar. Ja, otäck vurpa och jag lovar, jag tog det lugnt.
  Jette: Tack. Ja du, det var en rejäl vurpa det men nu är det rätt okej.

 2. hittade hit från Nina… Grattis på födelsedaen i efterskott och oj… vilken vurpa! Stackare!
  Krya på sig!

 3. Hej!
  Stort grattis i efterskott! Usch, så otäck vurpa. Se till att ta det lugnt och vila ordentligt!
  Sköt om dig!
  *kram*

 4. Grattis! *kramar om*
  Den där vurpan lät inget vidare alls.. Hala golv/strumpor kan ställa till ett riktigt elände.. Hoppas du kryar på dig snabbt som attan..
  Ang ballonstarten… tror att det var i de faggorna vi var.. men kan inte svära på det 🙂

 5. Blåser lite försiktigt… *kram*

 6. Hipp hurra för födeledagsbarnet idag!
  Grattis!

 7. Stackars! Tänker och skickar omtankar.
  Grattis också får man lov att säga, hoppas det blir en liten tårtbit iaf, man blir mycket kryare då. Ät en åt mig med!
  Kramar!

 8. Grattis! Ja inte till hjärnskakningen utan till dig själv. Jag och T har också Grattis i dag, 10 månader har vi träffats.
  Ta det lugnt!
  Kram från Carina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.