Fredag idag och det känns bra

Tusen tack för gratulationerna från alla. Trots bristen på tårta var det en okej dag med mycket vila, vila och åter vila. Tårta eller annat fikar vi i morgon enligt andras önskemål.
Mamma fyllde år i går och grattades med både blomster och sång. Hon är exakt 19 år äldre än mig, en ganska ung mormor, 62, med tanke på att äldsta barnbarnet är 25 och går mot sitt 26 och hennes äldsta dotter är 43.
Försäkringsskadan är avslutad vad gäller försäkringsbolagets del men än har inga storverk dykt upp på kontona men enligt utsago skall det landa på kontot under eftermiddagen. Varken sönderrostad spis eller kyl blev ersatt eftersom dom var så gamla så dom hade inget värde kvar, äsch det blir väldigt bra ändå. Vi tror på idag vad gäller kontot när vi ser det.
Nu är den delen klar och alla våra utlägg var okej så det var bra med tanke på allt vi drog iväg och gjorde i brist på klarhet. Men, jo det är ett stort men, HSB´s del är ännu inte klart. Röret är inte utbytt efter kameraundersökningen, det blöta vid vår ytterdörr, på utsidan, är ännu inte undersökt från dom andra rören, tröskeln till badrumsgolvet, som revs loss i förrgår för klinkersättningen, var bra blöt. Skumt med det mesta.
Min hjärnskakning är relativt okej men nacken är lite jobbig så kanske fick den sig en knix ändå och då blir det inte bra. Jag jobbade igår och tog det varsamt, så varsamt jag kunde. Jag upplevde också en tröghet hos mig själv som faktiskt, tro´t eller ej, inte är normalt hos mig.
På med sockorna (inte KA´s) och så iväg, til later folks!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Monica: Måste bara säga att din avatar är så söt. Skönt att någon var orolig, skämtar bara. Jo, jag var lite skraj själv för huvudet kändes som det hängde efter, lite släpande känsla när jag skulle tänka och fungera på jobbet men det verkar ha gått över för i morse kunde jag tänka ordentligt *asg*
    Puss på nosen åt både pälsboll och ”mamma”

  2. Det var då för väl att du skrev några rader. Var lite orolig ett tag med tanke på hjärnskakningen!
    Krya på dig!
    *Kram!*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.