Aktiva försök att varva ner

Har gjorts i helgen och i dag verkar en liten början ha hänt, jag sov tills väckarklockan ringde och det är första gången på många veckor. Vi gjorde inget särskilt alls förutom att packa upp enstaka kartonger, iordningställa lite av vattenskaderöran och försökte lyssna på kroppen.

Vaknade ändå kring 6 båda mornarna och lyckades också väcka KA lite tidigt (inte 6 men ändå ). Han behöver också få sova men det är lite svårt att stänga omkring sig och inte låta alls som det är här hemma även om tanken är att vara tyst, så tyst det bara går. För den delen har ännu ingen varit här och lagt flytspackel så när vi får ett ordentligt badrum vet ingen i dagsläget. Förbannade byggfirma och förbannade HSB.

I går kväll var vi i bastun och sedan en väng förbi skön fröken (jag hade tiggt till mig lite hemgjorda köttbullar med hemlagad mos till min lunchlåda) och hämtade min mat.

Nervöst och lite oroligt var det med tanke på orkanen Wilma och hennes framfart eftersom Sofias föräldrar är där på bröllopsresa. Vi försökte få kontakt och lyckades inte särskilt bra men så ringer telefonen och brudparet hade p.g.a orkanen avbrutit resan och var åter i Sverige. Del av resan återbetalas så kanske kan dom göra något när det inte är orkansäsong.

Nina fyllde 35 år i lördags och ett sent men lika stort GRATTIS kommer här. Allt är visst lite halt och lytt här i gökboet men det blir nog ordning på torpet så småningom.

Kallt och halt och strul i lokaltrafiken så dags att bli klar. Ha en bra vecka, det tänker jag försöka ha. Kanske får vi ett helt färdigt kök i bästa fall med fungerande häll, fläkt och kyl.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Jo, det är härligt med det du nämnde men ibland klagar jag ändå 🙂

  2. Visst är det härligt med höstkyla, halka och mörker. Not. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.