Sköldpaddorna är inomhus

och har så varit sedan kylan slog till. Däremot så är doppvärmaren för effektiv för baljan så den fick vi slå av om vi inte ville ha sköldpaddssoppa, vilket vi inte ville, och sedan så hade vi liksom massor med vatten på vardagsrumsgolvet för stora baljan hade spruckit lite fint :(. Nu huserar dom mycket på golvet under stora delar av dagen och sedan i mindre baljor för natten. Men om 2 dagar, om glaset passar såklart, har dom eget hus med sandstrand och pool. Akvariet tar stooor plats men det blir väl bra så småningom som med allt annat som aldrig blir klart här hemma.
Nu har vi en ytterdörr som går att både stänga och öppna utan problem men det saknas lite innan den är helt klar. Vår gamla och väl vattenskadade dörr vek sig i torsdags och det var väntat iof men väldigt svårt och bakvänt att kunna öppna och även stänga dörrfan. Nu är det problemet borta och kvar återstår endast att råna banken misstänker jag.
KA´s dag har gått i det som verkar vara typiskt Gökboets medlemmar, kaos. Oljelocket försvann på vägen, baljan som skulle inköpas som ersättning för den som pajade funkade inte riktigt, glasskivan till sandstranden var fel (2 gånger dessutom), hälften glömt och resten förträngtoch glasögonen är i stort behov av magisk optiker igen för nu är det tejp där det sist löddes. Jag tycker synd om min älskade make, särskilt när jag också blir frustrerad när inget blir som tänkts.
Elen lär vi se oss om i månen efter som det verkar för elektrikern har antingen rymt eller annat för att få tag på honom är stört omöjligt och frustrationen över det har drastiskt ökat, särskilt som det nu är 3:e veckan försöken att nå personen i fråga håller i sig.
Sent omsider är det dags att äta mat, KA steker för fullt trots bristen på ström i fläkten men mat skall vi ha ändå. KA har inte ätit alls idag förutom någon macka i morse.
Förutom detta så är läget okej, trot eller ej men bara ibland 😉 Med pälsbollarna går det alldels utmärkt och dom har varit ute korta svängar men det är ju kallt så Gubben vänder oftast i dörren. Allt är, på den fronten, precis som vanligt. Nu har Maja också jobb med att knata runt och hålla koll på Bertil, Lillis och Esmeralda.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.