Här varde det ljus!

Det tog bara en månad innan det hände men nu har det hänt. Det varde även färdigt i badrummet så att det går att återställa rören = rinnande vatten och spolbar toa. Stoffe och KA gjorde det sista i går i badrummet, det sista som tog från 9 på morgonen till cirkus 23 på kvällen/natten.
Om röris dyker upp så kan vi duscha hemma i helgen, redan ikväll vill säga. En dundermiss upptäckte vi i går, hål för rören till andra delen i badrummet finns liksom inte och hur fasen det glömdes bort är enkelt, byggfirman gjorde inga hål när väggarna monterades och vi hade inte en tanke på det förrän 23:30 när tanken på att äntligen få tvättmaskinen inkopplad. Oavsett vad så måste det till hål i väggen för rören så att vi kan få rör dit dom skall vara och även var innan. Vi får se vems huvudvärk det blir och vad resultatet blir. Det går att göra hål bara det silikonas runt om enligt reglerna och att montera in ett runt rör så att det går att dra vattenrören igenom borde inte heller vara några problem – tror vi. Annars får vi se hur det blir.
I sak är det endast vårt slit kvar efter i dag, om nu röris dyker upp som bestämts i går vill säga. Jag ser framemot att få duscha hemma igen och att få spola på toaletten och att äntligen efter nästan 6 månaders kaos få ordning här hemma.
Jo, sköldis är sedan länge inboade i deras akvarium, precis det står inte badkar, det står akvarium. Ett stor sådant med en egen landdel även om den inte är helt klar ännu. Dygnets timmar räcker liksom inte till för allt vi skall få ihop. Ännu hänger varken gardiner eller annat trevligt i köksfönstren men det kommer det också. Vi börjar skönja att vi har ett hem igen även om många timmar återstår innan allt är där vi tänkt att det skall vara.
Status så långt och kanske, kanske får jag åter lite lust att skriva för det har jag inte haft på ganska länge. Jag tycker mycket men ord på pränt är en bristvara.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Hej Ingrid!
    Jodå, det mesta löste sig så här en dryg månad senare när jag skriver det här. Duscha går bra och allt annat också. Det var verkligen lyxkänsla att kunna stå i sitt eget hem och duscha igen.
    Lägesrapporten har synts med sin frånvaro men kanske, kanske har jag fått tillbaka lite av det som försvunnit, vi får se.
    Kramar till dig och familjen

  2. Så skönt att äntligen skönja slutet! Hoppas rörhålen fixas så ni kan få både duscha och tvätta hemma igen.
    Låt orden präntas ner när det vill sig bara du ser till att någon gång ibland lämna lägesrapport.
    Kram till er båda!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.