Tid, vad är det?

Det undrar jag för inte sjutton har jag någon och energin försvinner med samma hastighet som tiden. Måtte denna tidsröra lugna ner sig efter helgerna annars vetesjutton för tempot är för mycket, känns nästan värre än med egna firman när det var som värst. Det gör att när jag väl är hemma så är jag helt slut.

Mannefredde skall till "doktorn" i dag, hans högra fot har ett svagare grepp och det känns inte riktigt rätt och han verkar vara lite tröttare än annars. Tröttheten kan bero på den mörka årstiden och greppet har jag ingen aning om, allt från infektion till ingenting. 13:30 skall vi vara där och KA hämtar mig från jobbet och lämnar mig där efteråt.

Julen är en vecka bort och det märks inte här hemma men det gör inget, vi tar det som det blir. Det blir en enkel jul med något/ra av barnen. KA är ledig julafton och juldagen och jobbar annandagen. Planer på att försöka få ihop något bakat i helgen finns men kanske går delar av söndagen åt för samma som i söndags, in och utleveranser.

Katterna trivs, särskilt med det varma badrumsgolvet, och allt är som det var förrut med dom alla 3. Gubben har också återfått sin ovana att stå och trampa mig i håret samtidigt som han spinner och dreglar. Jag som var orolig att ingenting skulle bli sig likt med något efter deras långa vistelse hos Nina och Levent.

Skölddamerna njuter av sin soliga sandstrand även om det tog ett par dagar innan dom begrep tjusningen. Vi fick locka med kokt fisk och efter det hittar dom dit själva. Det är nyttigt med UVB och AVB eller vad dom strålarna nu heter 🙂 Vi har en tajmer som tänder och släcker och som sköter övergången från dagsljuset till mörker och tvärtom med succesiv tändning och släckning. Det är Ka som grejat det.

Ojdå, klockan är massor redan. Dags att bli klar.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Åsa: Ja du har så rätt så. Det har lugnat ner sig, tack och lov får jag var nog på gränsen till vad jag mäktade. Lite tidigt att säga om det blir så i fortsättning eftersom allt inte dragit igång ännu men veckan som kommer blir en test så får vi se. Jag kör solo nu så det bör bli bättre om inte annat.

    Paula: Bra att du hittade den igen särskilt som jag är så snabb på att ge respons 😉 Jo, det är min dotter och mer om det kan jag ta en annan gång.

  2. Bu har jag slarvat fram din kommentar och dessutom grävt ner mig lite i din dagbok och blivit klokare på vad du pratar om. ATt det är din dotter jag har den satana sjudomen gemensamt med och inte dig. Jag hoppas (självklart) att hon mår så bra hon KAN göra och undrar var hon går – sthlm eller uppsala, kanske har vi samma läkare, t o m?

  3. Ingenspeciell åsiktdet här- men jag lyckades(?) slarva bort din kommentar i min blogg, hann bara se att det handlade om MS och att du har erfarenhet av det (ellernågon i din närhet?) och att den varlång- länns ju idiotiskt att jag slarvade bort den- och inte får fram den igen!!!!

  4. Tid är en av få resurser som människor får lika mycket av.
    Hoppas att det lugnar ner sig och framför allt att du får mer energi kvar när allt som måste göras är klart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.