Det blev inga rör!

Det begrep vi redan innan i och för sig men fan vad less vi är. Tid för dusch i bastun är bokad till alldeles snart men KA sover ännu så jag måste nog väcka herrn strax. Det känns lite taskigt för han slut men vi har bara en möjlighet och det är bokad tid i bastun och den måste vi ta. På måndag påstås det att röris kommer av röris själv men det återstår också att se.
KA hade tagit ett extra pass på jobbet för att kunna vara helt ledig på fredag (han jobbar förmiddagspasset) men pga röris så fick han be att någon annan tog det passet för han tänker vara här när det grejas här hemma. Rören som måste till för tvättmaskinen blir enligt röris heller inga större problem, bara små, och vi kommer att få dessa genom väggen och inte runt (vilket skulle bli väldigt fult och också väldigt skrymmande precis där).
På torsdag skall vi iväg med jobbet till Nacka Strand och Julgalan närmare bestämt. Gissa vad, Paul Young ingår i artistuppbådet och det skall bli extra roligt. Känns väldigt roligt med denna begivenhet och partners är självklara vilket känns kanoon, det är skillnad på jobb och jobb. Särskilt roligt är detta av flera skäl men främst för att reseriet ner till södrare nejder med Danmark på schemat inte blir av i år, men nästa år så.
Åldersmässigt är mina arbetskamrater och jag jämngamla så alla har vi ungefär likartade minnesreferenser av både artister, händelser och hur det var då, ni vet då när man var ung, grön och helt enkelt världsbäst.Många skratt blir det och bara det är så mentalt befriande. Intensivt och helt slut är jag men nu har jag börjat känna att jag åtminstone har full koll, ja nästan full koll 🙂
Nej, dags att packa ihop för duschen. KA är vaken nu och sitter här och undrar var han befinner sig någonstans. Några minuter till och sedan är även han i talande form och redo för dusch.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Det var faktiskt kul. Även Paul hade blivit äldre men rösten var sig lik. Hans ballader är oerhört fina och står sig väl tills det är dags att lägga näsan i vädret.

  2. Åhh, orättvist att du får se Paul Young. Men så himla kul också! 🙂 Har en balladskiva med honom som jag lyssnar på då och då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.