Att komma före och inte förekommas var frågan.

Vi lyckades komma före även denna gång. Om det är tack var oss själva eller att vi alltid har turen med goda människor alternativt en kombination av båda vet vi inte men det gick vägen.
Banken ställer upp och bostaden är helt säkrad tills/om bostäderna ökar i värde igen. Nu kan vi andas ut och fokusera på att leva utan något som gnager och mal precis hela tiden på den fronten åtminstone. Tänk va, en bankchef som inte vet vilka vi är och som vi aldrig tidigare varit i kontakt, och en trotjänare på banken som vet vilka vi är även om personen aldrig varit vår bankkontakt. Dom vill hjälpa oss att bli av med hela eländet men vi får då vänta tills i höst.
I morgon skrivs det papper och så var det klart för denna gång.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.