Serverflytt bidde ingen

så jag vet inte riktigt hur det blir. Har hittat en möjlighet till att korta ner kommentarsstrulet men tror inte på det riktigt.
Städat blev det och det känns skönt, vi gjorde ingen (jo, jag städade också eftersom det inte blev någon serverflytt så) storstädning men väl så att det känns bra.
Sofia och Anneli har åkt hem och både KA och jag var bra ”tjötta”. Bus, skratt, pottanvändande (hon har en egen här), sång och såklart fikat.
Helgen är redan slut och det känns sorgligt. Nästa helg blir många fler dagar men KA jobbar hela helgen så det blir liksom lagom roligt för som läget är nu blir det så ensamt och inte ett smack får jag gjort, det går över det har gjort det förr men tid tar det tyvärr.
Sängen måste få invånare tidigare än i går för det blir en kort men väldigt intensiv vecka. 5 dagars jobb på 3,5 vet jag inte riktigt hur det skall gå att få ihop men det löser sig väl med tiden.
Bon apetit och god avslutning på helgen. Här har vi haft en otrolig dag med solsken till gårdens barns glädje, det är härligt att höra skratten och livsandarna spira från dom små.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.