Åh nästan en hel vecka har gått sedan sist

men så är det och läse-/kommentarskretsen den krymper snabbt om vi nu räknar bort spammarna och robotbesökarna som tar vad dom vill ha 🙂 trodde dom.
Inget nytt under solen egentligen mer än att kär make faktiskt har uppdaterat, kors i taket. Synd har det varit om honom och nu syns det mer i färgskalan att något hänt för det mesta av svullnaden har gått ner. 3 titanskruvar har han numera i käken och det var en väldigt spak make jag gick och hämtade på käkkirurgen på Karolinska Sjukhuset. I går morse såg han ut som att han varit på skönhetsoperation och förstorat både läppar och vänstra kinden och i dag har svullnaden gått ner en aning och istället syns ett ordentligt blåmärke under vänstra ögat.
Helgen blev en solig sådan och jag bidrog inte något egentligen mer än egen vila men jag har förhoppningen att med några lugna veckor med mental ro så kommer även jag med energi och geist åter för jag saknar mig själv på den fronten faktiskt. Just nu är jag bara så dödstrött och det beror antagligen på allt som varit och en del som är och så har allergin slagit till med god kraft och det tar all ork det också. Dubbla doser tabletter, kli i ögonen, stick i näsan och fan och hans moster hela tiden.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.