Förbannad blir jag

när något som drabbar var och en av oss människor görs som ett satans unikum. Det hetsas upp och stackars den och stackars den, senast nu Nanne Grönvall. Det är lika illa för alla som drabbas och inte bara kändisar.

Tänk om media någon gång kunde sansa sig och när sjukdom tas upp stort relatera till vanliga andra som du och jag som faktiskt dör/kämpar mot samma sjukdom. Chockbesked är det för vem som helst, dennes familj och nära och kära. Visst är det bra om media kan dra igång kampanjer för att upplysa om både rön och sjukdomar osv men dra för fasen inte isär en människa och slå mynt av att en faktiskt väldigt personlig tragedi och sorg drabbat.

Låt en kändis få känna och få hantera sina chocker som alla andra för oavsett vad behöver vi alla hantera det på vars och ens eget vis. Det jag egentligen blir mest arg för att det ter sig som rena unikum när livets orättvisor slår mot en som är känd eller dennes familj men alla andra tappra som slåss för livet i liknande möjligt dödliga sjukdomar finns inte och märks inte. Tänk om det kunde göras reportage om vanliga människor också.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.