Svensken är dålig på motion!

Nu är jag inte svensk men dålig på motion så jag kanske räknas i den gruppen eftersom jag bor i Sverige. För mig som tänker i banorna att jag borde är artikeln i DN lite av en tröst, jag slipper känna mig ensam. Nu under min semester kan jag definitivt hålla med om man med motion menar att röra på sig fast då har jag räknat bort att vi gick för hela semesterperioden nere hos Åsa i Malmö.

På jobbet rör jag mig nästan hela tiden och det måste väl ändå räknas in som motion. Jag lyfter också ganska mycket varje vecka. Vi får in i snitt 300 kg som jag lyfter av och på under veckan i ankommande och sedan utgående gods. Bara det måste kvalificeras som motion. Eftersom det i mina ögon kvalar in som motion så förstår jag varför jag helt plötsligt upplever mig själv som mindre smal. Jag har varken styrketränat eller gått som jag brukar varje dag. J

ag har heller inte ätit som jag brukar utan betydligt mindre och absolut ingen lunch. Vi äter inte sämre mat bara mycket mindre och absolut inte regelbundet, vi slarvar. Min enkla slutsats är att jag trots allt motionerar regelbundet när jag arbetar, iom delar av mitt arbete, och att min bristande träning och matrutin under semestern gör att jag faktiskt ökar i omfång när jag varken tränar eller äter ordentligt. Alltså ingår jag inte i den artikeln som DN skrev, eller?! (All excuses are good ones as long as they sort off do fit in)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.