En lucia kom till Kungsängen

Moa lussar

och inte vilken som helst utan undersköna fröken Moa som närmar sig 3 kg´s strecket. Det syns ju även en liten tomte där och jag gissar att storleken passar nästa jul. Gud så söt hon är kära föräldrar.

Tusen tack för det underbara kortet, ett leende på läpparna och varmt inombords när man ser lillfröken. Kika gärna in och följ hennes framsteg, det är mysigt och nervöst att få hänga med på ett hörn. Vi är ju hennes fanklubb men det finns säkert andra fans därute också.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Lite sent ute men ”bara” drygt två veckor denna gång 🙁 Min dator har kraschat så jag har lite nätproblem men annars så…
    Hon har vuxit så det är helt otroligt, särskilt när jag såg bilderna från början till nu. En helt vanlig 4 kg´s klump med goa kinder och allt. Vanlig om vi nu bortser från att Moa är Moa och inte alls vilken vanlig bebis som helst. 🙂
    Puss och kram till hela gänget, smått som stort.

  2. Moa är glad över sin fanclub. Imorgon är det vägardags och provtagningsdags och kanske dags för hjärtultraljud och fru doktor vill. Moa har fått rejäl dubbelhaka och flera valkar!!! Snart är det jul!
    Kramar till er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.