Bloggutmaning – önskningar inför 2007

Har blivit utmanad av Åsa som blev utmanad av Annica Tiger som i sin tur fått utmaningen från Citizen Media Watch. En bloggutmaning med andra ord.

Mina för år 2007 kommer här:

Jag är en ren egoist i dessa 5 önskningar för allt annat som ligger utanför det kan jag i dagsläget inte göra något åt och rent krasst orkar jag inte bry mig om det heller.

 1. Min högsta önskan är faktiskt att år 2007 blir motsatsen till vad 2006 har blivit på alla plan som bara är möjliga och det innefattar allt från sjukdomar, dödsfall, socialt nätverk till dräglig ekonomi. Blev det bara lite bättre skulle jag nog le åt det också. Vad gäller att få miljoner så nöjer jag mig med det vi är skyldiga fogden och tom min del av skulden räcker långt, 2 tunga år till känns evighetslånga just nu.
 2. Min gnista vill jag få tillbaka för den har varit borta alldeles för länge. Jag saknar mig, åtminstone den bild av mig själv jag haft, för nu är jag allt annat än det jag vill vara.
 3. Förstå vad det är som händer med min kropp och att något enkelt fixar det för det blir bara värre och inte ens en kort vända på affären funkar utan att hela jag värker och blir det jag avskyr, en gnällspik.
 4. För familjen önskar jag just familj (och det som ingår i familj från min synvinkel) och att alla skall må bra. Det innefattar alla nära oavsett biologi eller ej.
 5. Sist så önskar jag att lillfröken Moa snart väger sina 5 kg och att hon och jag går på promenad hand-i-hand om inte alltför länge. I den önskan ligger en frisk fröken som kanske inte springer marathon men i övrigt har ett friskt hjärta.

Många har redan utmanats och jag försöker med Ingrid, Kalle (som numera är med blogg), Tuija, KA (han måste ju skriva någon gång) och sist men inte minst alla andra som gärna vill

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Visst är det så Nina samtidigt vore det roligt om något någon gång kunde vara lite guldkorn.
  En liten resa, en semester utan att det mesta skiter sig, familjemedlemmar som inte får den ena skitsjukdomen efter den andra, några fler bra dagar på raken än vad som varit osv, osv.
  Normala jag reser mig alltid och tänker yes, vi fixar det här men när det varit en resa på ganska många år med många och tunga bakslag och i tillägg till det dessa sista snart 4 år i en värre berg-o-dalbana takt än världens häftigaste dito.
  Orken tar slut och den behöver få en chans att återhämta sig för att få ny energi.
  Vore det bara ekonomin så fine för den går hur man nu kan klara sig på smulor. Det är allt annat som tagit slut på reserverna.
  Det löser sig och faktiskt känns det bättre just i dag iaf.
  Kram på dig

 2. Tisdag 2/1 2007

  Ett nytt år, blandade känslor.. men ett hopp om ett bra år!!
  Var hemma med ”S” åt entrecoté klyftpotatis, plockade fram ”champagne” när vi gick ut vid 00.00 och kikade nyårsraketer. Lugnt, stilla och vemodigt samtidigt glädje..

 3. Bra början på året måste jag säga eller ett bra slut på 2006 🙁

 4. Testar från KA´s dator då min har skitit sig i blåskåpet

 5. Ett Gott Nytt År tillägnas Er båda!

 6. Önskningar för 2007

  Jag har blivit utmanad av [url=http://carina.gokboet.nu]Carina[/url] och naturligtvis antar jag utmaningen! Tada!! Utmaningen består i att bestämma vilka 5 önskningar jag vill få uppfyllda under 2007.
  Here we go!
  1. Moa skall bli frisk från hennes …

 7. Alltså jag får inte skriva inlägg i dina kommentarer… Jag skulle ju bara säga att jag antagit utmaningen, här: http://livet.ingreid.se

 8. Bloggutmaning

  Jag har antagit en utmaning! Carina utmanade mig och jag slet åt mig utmaningen som en törstande efter vatten. Ett ämne att börja min blogg med! Jag som överhuvudtaget aldrig skulle börja blogga!
  Önskningar inför 2007. Inte så enkelt som jag först t…

 9. Förstår att det varit tungt för er. Det är inte lätt att orka med när man har betungande saker över sig. Jag vet eftersom jag lever med det varje dag. 7 år till så är jag skuldfri.
  Men på nåt sätt så har jag fått en ny slags kraft i mig som gör att jag pallar mer på ett helt nytt plan. Önskar du med hittar den kraften .. Du har ju en sån energi Carina. Du är en kämpe.
  Önskar dig och de dina ett bra 2007. Livet är en kamp men du kommer fixa det. Inte lång tid kvar nu.
  Kram från Nina

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.