Insikter och insikter

Med egna erfarenheter i bagaget så borde man förstå mer är i grunden en sanning. Det förutsätter givetvis att man använder dessa erfarenheter som en resursbank på gott och ont. Det förutsätter också att det som visas inte kan ha andra orsaker men det är dom andra orsakerna man ser, inte det man själv upplevt och genomlevt.

Efter många trasiga år har en oerhört stor sak skett och baksidan av den har påverkat mig så mycket mer än jag kunde ana. Grejen är att jag inte förstod orsaken trots att någon klocka borde ha ringt mer än en gång.
Man ser inte skogen för alla träden är en sanning och med facit i handen så var det svårt att se skillnad på ett agerande/beteende som verkade komma ur samma som det gjort tidigare och som då berott på sjukdom. Tänk om jag begripit varför fast i sak hade det inte förändrat läget mer än mest troligt åt fel håll. Vi (alla som varit eller är i liknande situationer) är nämligen duktiga på att försvara och skydda när vi istället borde fly.

Äntligen är hon tillbaka och det låter kanske enkelt men det är stort. Leendena finns i dom glittrande ögonen och det lyser i henne. Hela jag blir varm av glädje och känner egen glädje och jag känner glädje trots att det mesta går åt fanders för att inte tala om ekonomin. Min lust som sedan väldigt lång tid varit borta var det som började komma igen det här året, det fortsätter att växa och då finns det hopp för mig också. Det jag saknat så väldigt länge i det jag menar vara familj har hittat tillbaka.

Det bästa av allt är att hon faktiskt strålar och det trots allt annat som väntar och också är.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Hej söta fröken!
  Det är härligt att se dig le igen och le så där med hela dig och med dina glittrande ögon.
  Puss på dig fröken

 2. Hej mamma! Ja visst är det skönt nu när vi kan vara bara på vårat sätt!
  Har både saknat och älskat så!
  Detta har jag längtat efter !
  FAMILJEN!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.