Nattens vandring blev lugn

trots att det var både varmt och regnfritt.  Vi var lite osäkra på lokalens nummer men vi var på rätt plats så något funkade vad gäller tider mm denna vecka 🙂 Vi var några glada och ungdomsintresserade som mötes för genomgång med fika innan det var dags att röra på fläsket. Det är roligt att vara där igen och det är särskilt roligt eftersom de flesta är från när vi var aktiva.

Så var vi åter Farsor och Morsor på Stan eller som det skojades om förr, Faror och Maror på Stan 🙂 Jag fick min röda och KA hans gröna, löjligt kan tyckas men det kändes bra med jackan på. Fick och fick, slutar man vara aktiv skall jackorna återlämnas vilket är rätt. Så var det då och så är det nu.

Nattansvarige delade upp oss och så bar det iväg. Bestämt återmöte ca23:30 tiden för något att stoppa i magen och en pratstund om läget mm. Läget ute på stan var bra och få yngre syntes till vilket är  önskescenariot. 

Jag lärde mig något nytt, rättare sagt så visste jag det redan men inte att det var så allvarligt även om leverskador alltid är allvarligt. Måtte det ha gått bra. Tacksammast är jag att vi faktiskt var på plats efter, när andra redan var där och tog hand om.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.