Eget läkarbesök idag

Det är märkligt men samtidigt väldigt positivt alla (det var många prover) utom 1 var bra´. Skönt att det kollas upp ordentligt även om skönast vore att hitta en förklaring, särskilt som det kommer lite mer konstiga grejor som brännande högerkind med tendens till detsamma även på vänster sida. Skumt är det.

Remisser har det kommit innehållande tider så den 25 och 26 september är det fullt upp. Den 25 är för att leta efter afrikanska konstigheter och den 26 för att kolla hjärtat. Jag är uppsatt på väntetid på Reumatologen på KS.

Jag börjar känna mig som ett medicinskt ufo där det mesta är bra men något skumt pågår. Idag är det brännandet i ansiktet som började förra veckan med en punkt på höger kindben, ganska likt känslan under fotsulorna men mer markerat. Strange things happen all the time.

Hoppas det går fort för jag måste åter till das arbeit.

Bookmark the permalink.

Kommentera