Testar bara

skit bakom rattarna kanske.

Något verkar vara generalfel och kanske, krävs det en ominstallation men jag har inte tid som räcker till alls. Vart tar den vägen tro?

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Men hej du med IP adress 83.254.18.209 som kommer från Göteborg. TBK kommer från Tonårsmorsans inlägg http://tonarsmorsa.se/2007/10/16/barns-harliga-funderingar/ och som mynnade ut i rasism som sedan ledde till mer ignorant och okunnig svada här och säkert på en del andra som kommenterade det inlägget.
  För TBK´s info så är jag ff svart men med fel färg och jag älskar det jag anser vara mitt ursprung och för att röra till det ännu mer så är jag dessutom tvättäkta norrbagge enligt mitt pass.
  Du visar på nyttan av att växa upp i ett annat land under den tid när det var mer unikt än vad det är idag. Synd om dig som aldrig fick den möjligheten för inskränkt är du i det du skriver, ingen tvekan om den saken.

 2. TBK_mannen_myten_legenden

  jaha så den första stock du smaka på var svart ?
  Vad säger din man om det ?
  Vad hände med ”once black never go back” ?
  han hanske dog i AIDS ??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.