Äntligen kan jag andas ut

Det har känts som att hålla andan hur länge som helst och både tangenthäftan och tunghäftan har suttit i. Nätterna har varit jobbiga och tankarna har snurrat men till slut så…

Tänk att börja nytt år med nytt jobb och ett som jag så gärna ville ha också och inom den branschen jag så gärna vill jobba. Som bonus är nya jobbet där jag vill jobba också. Allt på en gång och till Kista bär det av efter Trettondagen. Vad jag skall göra förtäljer jag så snart jag har fått se min nya arbetsbeskrivning men det är en kombinerad ekonomiadminstrativ tjänst med sådant jag gillar mest – att få saker att fungera för är det något jag är bra på så är det att lösa problem.

Bra villkor också och jag är supernöjd. Stackars KA har hållit andan med mig så han tog liksom slut när jag ringde och berättade. Så slut så han fick lägga sig och sova lite. Visserligen borde han ha gjort det ändå eftersom han faktiskt är sjuk och hemma med dunderförkylning, röst som låter som en raspig jazzskiva, huvudvärk och feber.

Tänk så bra det kan bli och i ärlighetens namn är det också det enda jobbet jag ville ha och också sökte och fick komma på intervju för. Först till ett bemanningsföretag och sedan till företaget i sig och dom ville ha mig. Jag är bra helt enkelt.

Tack för all tumhållning och hemliga knep för något måste det ha varit 😉

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Bengt: Åh vad kul. Vilken typ av skola/utbildningsenhet har du hittat till nu? Kul att börja lite redan nu. Jag hade gärna börjat på en gång också men vad sjutton, jag måste avsluta mitt gamla först.
  Grattis till dig och må det bli som du önskar.

 2. Carina. Tack och ja du har sagt det innan men säg det igen, det är bara roligt. Det känns skönt att det blev så himla bra faktiskt. Spännande att börja jobba efter Trettondagen och jag längtar.
  Åh, du jobbar också. KA med men idag slutar han 15 så det är inte så många timmar kvar.
  Puss och kram

 3. Härligt. Jag har också fått ett nytt jobb. Börjar nästa termin. Ska jobba litet redan på torsdag och fredag…

 4. Jag har redan sagt det med Grattis igen!!! Så jättekul, du passar perfekt för jobbet.
  Kram från en helgjobbare

 5. Ingrid: Magen mådde bra, tappade andan bara av annat. Skriver lite om det senare.
  Vi är er största fanklubb ju och har varit så länge 😉 Synd bara att vi aldrig får till det där med att ses men kanske kan vi satsa på sommaren 2009. Både Luleå och Snäckhult och antagligen en del till också.
  Puss och kram

 6. Jerry: Tackar och bockar. Vänt, det beror på hur du menar. Det har vänt på arbetsfronten men det andra är en del tid kvar, typ 19 månader men sedan så…
  Puss och kram

 7. Tuija: Tack och ja, det är jag värd.
  Kramar Carina

 8. Sussi: Tack. Det skall bli roligt och spännande och lite mer mig.
  Kramar Carina

 9. Nyfiken på hur magen mådde! Tack för dina inlägg med det värmer med omtankar både här och där!
  *kram*

 10. Äntligen Carina!
  Hoppas så att det vänt för er nu… så glad av att läsa det du skriver. *kraaam*

 11. GRATTIS! Det är du väl värd. Nya mål, nytt liv efter nyår, härligt!
  Låter bra att du fick det du önskade också.
  Stor kram Tuija

 12. Stort GRATTIS Carina!
  En spännande framtid efter nyår alltså :).
  Kram
  /Sussi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.