Glädje för nya jobbet

och att se fram emot dom sista dagarna på jobbet med glädje förböts i helgen av idioti. Kriget fortsätter in absurdum och orsakar endast kaos för oss 3 som är där nu och har varit där dom senaste veckorna. Mail om uppsägningstid (när det är gemensamt överenskommit sedan någon månad) och minsann, minsann. Jag är inte den som är den så idag tar jag kontakt med annan instans och gör saken kort. Jag har fullständigt stöd med övriga 2 och detta är försök till hämndaktion om ren prestigeförlust.

Denna vecka är nog absurd som den är. Klockan 15 är det begravning för Malena och jag kan inte komma loss pga kriget och det sörjer jag så ända in i. KA åker men får vända om ganska fort för i morgon är det Martin som säger adjö klockan 17. Han klarar inte helgerna och ja nu kan jag se för på bara en knapp vecka har han magrat än mer och är vrålhungrig och törstig. Fy fan säger jag bara.

Pga allt antar jag att min förkylning som var på g är kvar och säger till i hela kroppen. Jag mår apa men …

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.