Sista dagen blev lång

Jag var på jobbet ca 07:20 och åkte därifrån ca 19:00. Mitt på dagen var jag på KS för inskrivning inför provtagning med sövning som jag skall göra idag. Beroende på kanske jag måste ligga kvar men i bästa fall åker jag hem senare i eftermiddag.

KA skall med Gökarna till farbror doktorn eller som det är en tant doktor i eftermiddag för Kurt Grönstedt låter liter förkyld och det är aldrig bra. Det passar bra när man börjar det nya året med minus i kassan 🙁 Jag hoppas innerligt att det INTE är något med någon av dom men …)

Inget kaffe fick jag dricka och jag är törstig som jag vet inte vad.

Jag återkommer later.

Ha en bra dag från ett för tillfället snöigt län.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Åsa: Tack så mycket. Jag fick en bra start och så välkommen jag kände mig sedan. Allt var förberett och jag togs väl om hand. Sedan att veckan enligt mig strulade en del med filer som kraschade varje gång jag jobbade i dom osv är en annan historia men det har gått bra. Så bra så jag är redo för nästa vecka.

  2. Önskar dig en bra start på ditt nya jobb!

  3. Jerry: Det gick bra men människa verkar jag inte bli än på ett tag. Åkte hem i går efter 19 och jag kräktes på vägen och sedan fick jag bara gå och fortsätta sova. Sov mer eller mindre hela tiden efter att ingreppet var klart 10:30 ca.
    Fy vilken resa och jag som hade massor att göra innan jag börjar nya jobbet som tex att fixa kläder, fixa håret, naglarna och lite annat men, men. Kroppen är som gele och jag vill ff bara sova.

  4. Hoppas det går bra för dig idag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.