Blivande barnbarnet får nog ta och komma snart

får nu är stackars blivande Mamma bra less. Tessan har iaf slagit mig vad gäller vikten och jag som bara skämtat om min viktökning. Foglossningen och vätskeansamlingen gör det hela lite väl tufft just nu så vi hoppas alla att underverket sätter fart, särskilt nu när kamera och allt är klart. Det mesta på babyfronten är klart och bara väntar på att få någon användare.

Jag måste bara säga att Tessans mage är helt underbart stor och så häftig. Bebisen har sjunkit så det är liksom klart för nedkomst men vi får la se när det blir. Spännande skall det bli när det nu blir. Det är nästan så jag själv är där och bara väntar.

Bara som lite info liksom på att det är på gång nu, vilken dag som helst i princip.

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Åhhhh!!!! Ännu mera spännande… Du har fullt upp i ditt liv just nu….

 2. Leina: Åhhh och JA! Men det tar sådan tid ju, nu bara väntar vi alla på underverket 😉

 3. Carina: Ja, väldigt spännande men det händer ju aldrig något 😉 Skönt att lilla smileface är på bättringsväg. Riktigt kul med dina nya företagsplaner. Spännande för dig med veckan som kommer med dina behandlingar.
  Tack detsamma och ja, vi skall ha det 😉

 4. Nina: Ja och varje dag är en evig väntan 😉 och fylld av förväntan. Hoppas också att det kommer att gå bra. Det är lite marigt med tanke på att hon omgående måste få i sig sin bromsmedicin som hon inte kunnat ta/behövt under graviditeten och så hennes livselixir för att överhuvudtaget orka – Modiodal som hon heller inte kunnat ta under graviditeten.
  Jag tror att hennes rädslor vad gäller själva förlossningen släppt nu men rädslan över vad MS´n skall ställa till med när det naturliga (graviditeten är ett skydd i sig som till stora delar kompenserar bromsmedicinen) skyddet försvinner är desto större. Kommer det ett accelererande MS skov omgående eller får hon en chans att få känna sig som mamma först är väl det som snurrar mest. Att äntligen få känna sig pigg i huvudet igen med tanke på hennes enorma MS fatigue som bara lättas med Modiodal är något hon verkligen längtar efter.
  Mailet och vi, vi finns ju ändå 😉 Tänkte inte så alls.
  Puss och kram på dig själv Nina och ha en underbar helg.

 5. Oj så spännande med barnbarnet! Nästan så jag minns hur det var i slutet, vända och vrida sig i sängen, upp och kissa m m… Lillan har ännu inte bra i magen men lite bättre ändå.
  Kram till er och ha det

 6. Spännande att det äntligen är på gång.
  Jag hoppas allt kommer gå bra. Det är väl alltid lite läskigt som förstföderska.
  Megakramiz till och K-A. Glömde ju helt bort att era namn skulle ju också stå med i mejlet. Ni 2 har ju verkligen fått mig att känna mig välkommen. Ni var så självklara men det vet ni nog om hoppas jag.
  Kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.