Den omtalade magen i egen hög person ;)

 

DSC00084_080112.jpg

Visst är den omtalade magen fin. Den är häftigt stor och något fint ligger i den. Det syns att Tessan har svårt med skrattet 😉 En riktig fin gravid tjej är hon, tjej och tjej men ”min” tjej trots allt. Snart blir hon själv 28 år bara underverket kommer innan eller senast den dagen. 2 veckor kvar exakt för beräknad nedkomst (den 27:e januari)

P.S. Tessan har gett sin tillåtelse till att jag lägger ut kortet. D.S

Bookmark the permalink.

5 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Carina: Visst är den häftig. Jag instämmer i fin mamma (du menade väl Tessan, blivande mamma?) också. Nu återstår bara väntan och väntan och åter väntan. *suck*

 3. Ännelaij: Kul att du kommenterade och ännu roligare nu när jag vet vem du var då när det begav sig. Tänk vad världen ändå är bra liten.
  Skall bli kul om du hittar kortet på mig, jag lovar att jag lägger ut det 😉 Hemska tanke! Jag var iaf inte liten då, på slutet av graviditeten, vore kul att visa Tessan. Det bidde intentingen så nu väntar vi bara på underverket.
  Eftersom du inte vet det så är jag en ganska usel mailskrivare vad gäller snabb respons men respons kommer, om inte förr så senare 😉
  Ha det bra och sköt om dig!

 4. Wow vilken häftig och fin mage! 🙂 Fin mamma också för den delen!
  Kram från Carina

 5. Vilken fin mage!
  Vad roligt!
  Och spännande.
  Snart är du mormor.
  Jag ryser av glädje.
  Faktum är att jag sett dig som gravid.
  När du väntade din älskade Tessan.
  har också en bild på dig.
  När ingen visste..mer än du.
  Sköt om dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.