Test efter launchbackgroundtasks

Nu d*r går det snabbt. Man måste trimma lite men för att kunna det måste man hitta lösningarna också. Något blev korrupt antagligen när VonAnka kraschade inte en gång utan flera och trots serveråterställning blev MT en sorglig smet som inte gick att göra något i. Det havererade gång på gång.

Snabbheten är inga problem, timeout är borta och krascherna likaså. Yes vad duktig jag är 😉 16 testinlägg rök bara sådär men dom var också bara testinlägg.

Behöver någon hjälp med att få till MT och snabbheten osv så hojta bara så ger jag dom tips och trix jag lärt mig den långa vägen.

Jag kör INTE FastCgi utan vanlig cgi men snabbt går det ändå. Gökboet har Commercial Pack eftersom jag är en Pronettare (ligger med på deras Pronetlista och får då testa, utvärdera osv en fullversion Commercial License för 5 användare kostnadsfritt) som jag varit något år. Grejen är att med senaste versionen, dvs MT 4.15 beta3 har serverresurser varit en stor sak, ja det var det redan innan. Den senaste versionen gör underverk till verktyget och jag rekommenderar alla MT användare att installera den. Lägg sedan till Launchbackgroundtasks 1 (beroende på din servers konfiguration såklart) i configfilen så har du ett snabbt och vältrimmat CMS verktyg som slår dom flesta idag.

Snabbheten gäller alla, inte bara Commercial Pack eller Propack användarna. Vissa plugins är inte kompis med den senaste versionen eftersom somligt ingår sas i grundscriptet numera men dom flesta fungerade alldeles utmärkt och jag har inte tagit bort en enda plugin. MT är gratis och deras MTOS är bra, installera MT 4.15 beta3 är mitt råd.

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Kanske, kanske går det att svara på en kommentar så här också eller?

 3. en till för säkerhets skull

 4. Nå´t slags underverk är det nog med tanke på hur du suckat senaste veckan och glädjeyttringarna nu.

 5. hej å hå det funkar inte

 6. Skall bli spännande att se om kommentaren laddar snabbare nu! Det har varit otroligt segt senaste gångerna jag skrev nått…
  CGI – jag blir mer och mer tveksam. Misstänker att de flesta webbhotellen med Apache (Linux-servrar) tycker det är svårare och svårare att installera nya moduler förr cgi.
  Med det menar jag att php börjar ta över ”kriget” avs publik kod.
  Mvh/
  Monica

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.