Göteborgarna kom upp i torsdags natt.

Väder: cloud

Eftersom det blev sent så sov även Mamma hos Julia med päron, särskilt med tanke på att jag skulle in på op på fredag morgon. Resan upp gick bra, vi sms:ade fram och åter om vart dom kommit osv.

Syrran och co hade tänkt sig ta en matbit vid Vättern och stannade (innan solen gått ner helt och hållet) men fick snabbt springa in i bilen igen för det var knott överallt, det blev lite hysteriskt och att springa med en kopp kaffe är inte alltid så lätt. Jag garvade när sms kom för jag tänkte tanken på mygg, vatten och bett. Det blev kaffe och matstop lite högre upp.

Min op tog hela dagen, ja inte op men att även bli människa och att få åka hem. Denna gång kräktes jag iaf inte och var lite mer vaken än förra gången vilket var skönt.

Mamma blev skjutsad hem till oss senare på kvällen och vi åt något så simpelt som äggmackor vilket gick snabbt och var lätt efter dagens alla vedermödor.

På lördag åkte vi med Mamma till Kista Centrum. Det var roligt men tog sin runda tid eftersom vi for förbi Barkarby Outlet också och kikade runt på skor (Mamma ville se om hon kunde hitta billiga och bra skor). Skor fanns det gott om men inte i rätt prisklass trots Outlet priser.

Vi var inte hemma förrän vid 19 tiden vilket inte riktigt var vad någon hade tänkt men så blev det.

Söndag och Julias dop där dagen blev växlande mellan sol, svarta moln och regn. Julia sa inte ett pip under hela ceremonin utan följde prästen med blicken och drog i rosa bandet som Riita hade sytt på Mias dopklänning. Prästen fick ihop detta med Mia, Tessan, Riita och Julia på ett väldigt fint sätt och Mias Mormor och Morfar (vi säger ff Mormor och Morfar om di tu) var väldigt tagna men på ett fint sätt. Jag tror att länken till Mia är viktig för alla inblandande och alla berörda kände att det blev så fint.

Syrran och co skulle dra hemåt igen. Ja, Mamma och syrrans yngsta, Jossan, stannade kvar. Vi vinkade av syster med delar av familjen och så for vi hemåt.

(Hinner inte skriva fädigt, måste åka nu)

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.