Semesterns andra vecka

Väder: cloud

har precis börjat och i backspegeln syns helgen som bara sa försvinn så försvann den. I normala fall när man inte gör särskilt mycket så försvinner inte bara dagar ut i ingenting men ändå blev helgen så.

Märkligt det där att det tar några dagar att kunna släppa sitt jobb och inte känna måste ha koll, tänk om, har jag missat något, osv, osv. Nu när jag tänker på jobbet känner jag ingen stress alls och heller inget behov av att kolla mailen. Samtidigt kan jag inte helt släppa att min inkorg kommer att svämma över av mail som måste tas hand om (mailen skall sorteras dit dom hör hemma) även om det inte kommer att ligga högar av ogjorda saker och vänta på mig när jag kommer. Min kollega/chef och jag avlöser varandra så att det hela skall gå hand i hand utan att någon skall behöva gå på knä. Jag måste bara lära mig att inte låta saker och ting stressa mig och det tar tid att lära sig sådant.

KA fortsätter sitt flit och jag mitt 🙁 Mitt flit består i att ta dom stunder solen skiner och läsa lite i mina låneböcker. KA´s flit består i att riva fram, rensa ur och göra rent samtidigt som han varvar med spelet Tibia.

Planerna är också att använda dom dåliga dagarna, dvs när det inte är sol att prata om, fortsätta med storröjet i lugn och ro och dom fina till att vara ute så mycket som möjligt. I möjligaste mån skall storröjandet vara klart denna vecka så att vi sista semesterveckan åtminstone kan ha en känsla av att vi har ett val att kunna göra något eftersom lönen kommer på fredag.

Pratade precis med Göteborgarna, både bofasta och tillresta, och dom har det bra och eventuellt skall dom ta båten över till Danmark i morgon. Nästa år skall vi också göra detsamma 😉 Åh vad jag längtar till nästa år. Förresten är det inte så långt kvar, ca 9 månader och det går ganska fort ibland.

Dags att göra annat, frukost och sedan skall KA med sitt ena ben till Vårdcentralen. Nej, han tar det inte i handen utan användre båda på vägen dit 🙂

Förresten så konstaterade jag i förrgår att gud så skönt att armar och nacke varit bra så länge. Det skulle jag inte ha gjort för det satte i gång i lördags kväll och har eskalerat riktigt bra. Det måste ha varit när jag satt fel och läste i lördags eftermiddag och gick utan mina tofflor (Scholls).

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Ja, det känns hoppfullt samtidigt blir jag lite skraj över om dom vi sa upp avtalet med iom konkursen har rätten att kräva hela hyran för den egentliga resterande hyrestiden. Kanske har dom bevakning på mig och KA och ser att aha nu minsann. Detta trots att vi inget hört sedan dom hämtade deras pryl i maj 2003. Jag tror att det var 1½ år kvar av den avtalade hyrestiden då. Isf blir det massa pengar.
  Sommaren är här och jag har börjat den med att få Tradil i dag för det blev bara värre. Nu längtar jag till att värken släpper så jag slipper gå omkring och må illa och vara lättretlig.
  Du, i morgon fyller väl storebror år, vad sjutton fyller han, är det 15 eller 16? Minns ff trollerigrejorna han fick dagen innan han egentligen fyllde år då 2001, typ 7 år sedan. Det du Ingrid, åren rusar.
  *Puss och kram*

 3. Låter rätt skönt det där och tänk! Bara 9 månader kvar. Nu kommer sommaren också, njut av solen!
  Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.