En dag kvar

Väder: sun 23 grader på morgonen i skuggan, hett är bara förnamnet.

till lön, är det lycka eller lycka.Tandkrämen slut, laktacyden slut, KA´s deo slut, te slut (druckit typ hö dom senaste dagarna och faktiskt också silverte 😉 ), maten nästan slut osv, osv. Listan kan göras ganska lång om jag nu vill det men det vill jag inte.

En sak som vi vill göra är att ta båten ut till Fjäderholmarna, vill någon hänga med?. Båten i detta fall en av skärgårdsbåtarna. Gökarna kan hänga med och det är roligt att ha gjort något. ICA har ett familjeerbjudande så det kostar bara 170 för en familj att åka t.o.r. Nu har vi inga små barn men det blir ju samma pris för oss. Vi tänker ta med ett paraply så att det blir som ett parasoll och skugga till dom små för även om Gökarna har sitt ursprung från sydligare nejder kan dom få värmeslag och det är farligt. Visst vi måste in till stan först men jag måste ju ändå köpa mitt månadskort så…

Tänker försöka göra Fjäderholmarna nu i helgen eftersom nästa helg är Priden och då eventuellt en picknick men definitivt nattvandringar. Om inte annat så blir vi kanske tre (KA, Saffran och jag) plus gökar som picknickar. Där blir det nog tidigare än annars eftersom Paraden denna gång börjar klockan 13.

Moa och Max storebror, Sebastian, fyller år idag och vi grattar på födelsedagen. Såg när jag kikade igenom arkivet att Sebbe faktiskt fyller 15 år idag, gisses.

Tänk, jag minns trollerilådan då för några år sedan och att vi for hemåt 1 eller 2 dagar innan den stora dagen. Det var året vi gjorde en liten turné och hälsade på Tina i Peking (var det cykel till dig eller var Brinks vita gurkor till r2 med sambo?) och blev godkända av Gibber himself. Det var en stor sommar av flera skäl och defintivit sommaren jag var så djävla pinsam så det finns inte.Var ju tvungen att fråga vem som var mest feminin också, jag hade ingen aning om hur det var i en HBT relation och naiv som jag är frågade jag.

Kul var det iaf och om det kan man läsa här, http://carina.gokboet.nu/arkiv/2002/07/sjukt_inte_vatskebrist.php och http://carina.gokboet.nu/arkiv/2002/07/roligt_att_komma_hem_och_bli_s.php

(det blev lite fel så detta kommer den 26:e juli)

Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Hej Jerry!
  Jag vet att du skrev det men en picknick vore väl inte så tokigt. Barnen skulle säkert gilla att picknicka och kanske vara med en stund och kika på paraden (det är ju många och glada människor som säkert vore kul att kika på)
  Vi fick en fin lördag Jerry. Jag undrar om din kommentar hamnade på rätt inlägg, om inte så får du säga till så flyttar jag både din kommentar och mitt svar. Jag testade en funktion i MT som ställde till det.
  Vill du så får du gärna skicka ditt nya lösen.
  Kram på dig och hoppas du mår lite bättre nu.

 2. Du vet Carina, att det blir ingen pride för mig i år. Jag orkar helt enkelt inte och dessutom har jag barnen de sista dagarna.
  Hoppas du får en fin lördag!
  *kram*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.