Söndag, dagen före

Väder: cloud och lite rain

första arbetsdagen på ett tag. Som jag misstänkte ligger det en hel del ogjort av det som skulle bli ogjort. Vädret var alldeles för fint för att inte sitta i solen en stund och det lilla tog musten ur både hjärna och kropp så mycket annat blev inte gjort.

Vad gäller vädret går inte absolut inte att klaga för det har varit bra, mer än bra också. Även om allt vi gjort denna semester har varit att åka till Ängsjö 1 gång, dra ner till Lillsjön 2 gånger, vara barnvakt 1 gång och träffa trevliga människor på picknicken i går så har det varit en bra semester. Vi har vilat mentalt och ser fram emot nästa sommar med vettig ekonomi.

Jag har också lärt mig något nytt i sommar och jag tänker använda mig av det i fortsättningen. Självklarheter är inga självklarheter och önskningar och förväntningar är ganska onödigt att ha i vissa sammanhang och i många stycken är många saker oerhört enkelriktade och ensidiga.

Idag fyller också Carina R år (Carina blev Carina R för vi var då 2 aktiva Carinaor). Stort GRATTIS Carina på födelsedagen. Vi önskar dig en bra dag i dag och en härlig Lycksele vistelse. Finns det chimpanser så tänk på mig 😉

Bookmark the permalink.

8 Comments

  1. Pingback: En radiodagbok | Carina´s tankar - Tankeboken

  2. Hej och tack för grattiset! 🙂
    Jag fick en fin födelsedag fast lite stressigt dagen innan Lyckseleresan. I djurparken fanns inga schimpanser men väl älgar, björnar och varg! Lillan har även badat i hotellpoolen (den lilla, inomhus) och vi hade så mysigt.
    Kramar från oss i norr

  3. Ingrid: Jag tänkte precis efterlysa hela gänget därnere men behövde inte det som tur var 🙂
    Ni har ju rumpan full antar jag med alla planer på yngre storasysters happening. Det hade varit kul att iaf vara med på ett hörn men… Nästa år kan vi massor med saker.
    Pappaledigt, härligt, hur länge?
    Puss och kram

  4. Åsa: Nöjd och nöjd men med dom omständigheter som var får jag väl säga att jag var nöjd :).
    Visst är önskningar och förväntningar viktiga att ha men någonstans måste man kanske inse att vissa saker är bara som dom är och då får man lägga ner.
    En fin start på jobbet blev det och kul att vara tillbaka men mycket är det och sedan bara sent hem (direktbussarna går inte ännu) och så vinka hejdå till KA för att få Gökarna i säng och sedan mig själv. Jo, jag måste rulla cigg mellan varven också. På hela veckan har jag inte sett ett dugg på tv, då ljög jag för en liten stund i går kväll samtidigt som jag rullade ciggen för att snabbt som attan knoppa.

  5. Ja, det var en härlig picknick trots sin blöthet. Synd att ni missade och kom så sent. Paraden avgick från Humlegården 13:00 och vid 15 tiden gick det sista ekipaget förbi Svampen/Stureplan. Det var Mosquito med f.d. liberiabarnet Tomas Gylling (Mr. Tropicopop).
    Jag såg typ inte mycket alls men jag har kikat på korten så lite har jag sett iaf. Missade starten, vi var inte snabba nog att ta oss till Stureplan så vi får väl skylla oss själva :(.
    Ja, du vet hur vi har räknat år on nu är det bara månader så är jag stadd i kassan, jag och jag det är vi men min lön är liksom vår.
    Hoppas ni gör något kul för er under er semester. Vi vilade, vilade och vilade, var barnvakt och hade picknicken.
    KA hälsar tillbaks till er båda.
    Kramar från en som snart skall iväg mot Sverigehuset för nattens eskapader.

  6. Jag skrev något men det försvann. Önskar dig en bra börjar på arbetsåret. Här har husbonden några veckor kvar, sen jobbar han till november då han går på pappaledighet på heltid, igen.
    Kram!

  7. Kul att läsa att ni haft en bra picknick och att du verkar nöjd med semestern.
    Önskningar och förväntningar tycker jag är viktigt att ha. Annars har man ju inget att planera för.
    Önskar dig en fin start på jobbet också.

  8. Härligt att läsa att ni fick en trevlig picnic igår. Jag missade halva paraden då vi kom in runt 15:15. Läste på Pridesajten att den skulle pågår från 13:00- ca 18:00 och förra året stod vi i timmar på bra platser och väntade i stekande hetta vilket jag ville undvika i år så därav begav vi oss in senare men så var det typ redan slut. 🙁
    Såg iallafall lite. 🙂
    Hoppas jobbveckan börjar skonsamt för dig. Och jag förstår att ni längtar efter nästa sommar då ni kanske kan gra nåt ni velat göra länge. Det är ni väl förunnade så mycket som ni kämpar.
    kram till dig Carina och hälsa K-A.
    Levent och jag har sen semme iår. 3 veckor kvar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.