Hemliga aktiviteter

Väder: cloud med garanterat regn, precis som hela veckan i övrigt varit.

skall vi vara med på i helgen. Vi vet bara att vi skall vara i Västberga och där i grupp åka någonstans för att sedan återvända ca 15 tiden på söndag.

Skall bli en intressant helg, vet inte riktigt vad jag får skriva så jag skriver inget om vilka utöver Farsor och Morsor på Stan som deltar. För den delen så vet jag inte så mycket mer än med vilka vi skall iväg, inte vart, inte hur eller ens var vi skall sova. Vi vet bara att vi skall ha oömma kläder och att typen aftonkläder är ganska onödiga 🙂

En kick-off, mitt livs första som kallas kick.off. Jobbets workshops kan ju liknas vid kick-offer och dom har vi ju 4 gånger per år.

***********************************************

Lite annat:
Det näst bästa med helgen är att det är lön på måndag och då är det återigen dags att fylla på skafferierna. En sak jag skall köpa och som jag varit utan några månader är en rouge

En eloge:
Min man är bara för underbar. Förra veckan när jag kom hem var hela lägenheten nystädad och det kändes så skönt och luktade fräscht.

Nu har KA skurat hela badrummet, från topp till botten och med all kakel på väggarna är det ett hästjobb. Stå och skrubba med skurborste på väggen och sedan få bort allt.

Jo, jag vaknade tidigt och tyckte det var lika bra att kliva upp.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Åsa: Tackar! Morgonenergisk vet jag inte om man kan kalla det efter att knappt få sova utan bara snurra 😉
    Helgen blir nog rolig. Det är väldigt mycket som är outtalat och som kanske är något. Det blir spännande iaf.

  2. Önskar dig en fin, rolig och stimulerande helg!
    Så morgonenergisk du har blivit.:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.