Lite mer om hemliga aktiviteter

Det kursiva är det som står i den inbjudan till kick-offen vi fått. Det är så man kan undra men det låter onekligen som att det kan bli en kul helg. Det är samling klockan 9:00 och vi åker med kommunala färdmedel så det blir tidigt upp, vanlig vardagstid med andra ord.

Avfärden kommer att ske gemensamt mot ett mål där ”gammalt möter nytt, för såväl flygburna som fyrfota vänner”. Vart är vi på väg?

Ja, det kan man verkligen undra.

Vid framkomsten försöker vi få ett skapligt boende. Vi behöver inte ha med oss sovsäckar eller sängkläder men vi bör ha oömma kläder. Vill man byta om till kvällens aktiviteter går det bra i något av de eventuellt uppställda vindskydden. Under dagen kommer troligen någon form av förtäring att erbjudas.

Försöker? Tro vad det blir för boende då, under bar himmel, eller?
…eventuellt uppställda vindskydden…? Que?
…troligen… Ja, inte är det bantningsläger vi skall på så jag hoppas verkligen att vi får mat också.

På söndagen startar vi med frukost klockan 08:30. Efter den goda frukosten blir det någon form av utbildning som beräknas hålla på till klockan 14.00. Har vi tur blir det en kortare kaffepaus under tiden. Hemresan beräknas påbörjas klockan 15.00.

Har vi tur? Vadå, har vi tur, vi kan ju inte få svälta heller.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.