Gudinnetroende som vårdar Moder jord och hennes högtider

Jag vill tipsa om ett nytt forum för kvinnor med intresse för Gudinnor, vårdande av jorden och gudinnors högtider, skapat av Ingrid. För den som är intresserad och känner önskan om systerskap är forumet en bra grund och förhoppningen är att det skall växa i gemenskap. Naturen är där, man måste bara finna den gemensamma grunden och vårda den.

Personligen är jag ganska okunnig om gudinnor och deras högtider även om orden ”Tänk bara att få dansa barfota bland komockorna”  får mina mungipor att le. Det påminner dessutom om när jag och mina syskon var små och man bara gick omkring bland allt möjligt utan att tänka var man satte sina fötter.

Det får mig också att tänka på när jag och en god vän hyrde torp vid Sätra Brunn och vi kom som värsta storstadsbor och fick gå igenom hela kohagen som var full med komockor (tack och lov inte färska) och hårda bitar fräst jord. För att inte tala om första kvällen vi var där och sov över. Gisses vad alla fick hjärtinfarkt när vi gick till utedasset och en hel kör med något vi inte såg började råma i mörkret, kossornas ögon lös också. Hemskt var det men inte sedan.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.