Helgen sa bara försvinn så var den borta

Det var kul att komma iväg ut och träffa folk i lördags. Vi var på Snaps (turligt nog innan det blev inträde fast det visste inte vi om förrän efteråt) och satt och bara hade det trevligt. Några av personerna ville dansa och vi skulle iaf hänga med, vi sa inte att ”dom otränade pensionärerna” tänkte fortsätta hemåt utan tänkte att vi får se.

Vi gick vägen KA och jag brukar gå när vi nattvandrar men vi såg inte till några jackor trots att kvällen inte hade gått över till natt ännu. På väg till något dansställe ville dom övriga ha en färdöl och på grund av KA´s tinnitus fick vi välja bort ställen men O´Learys hade ett annat ljud (ja, en sportsbar med glada fotbollsåskådare) som gjorde att vi kunde stanna där ett tag och sedan var klockan helt plötsligt 00:30 och vi ville inte missa sista pendeln så vi tackade för oss och ilade iväg till pendeln som går mycket senare nu för tiden än vad vi visste om :).

Vi var hemma ca samma tid som efter en nattvandring men med en helt annan uppslupen glad känsla och trötta.

Gårdagen satt vi iaf en liten stund i solvärmen på balkongen tillsammans med en bra bok, gökarna och en kopp kaffe.

Jag fördrev den mesta tiden med att kika på gamla dokument och spanan in dagsläget för framtiden. Några intressanta saker fanns där vilket inte kändes helt tokigt.

Ha en bra vecka, det skall jag, den är kort!

På torsdag är det Valborg och då nattvandrar vi.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.