Mitt i veckan har det redan hunnit bli

utan ett enda ord sedan Valborg.

Vi kom till stan innan vi skulle börja för att byta ett par jeans vi hittat till fröken Julia, modell häftig med både den ena och den andra detaljen. Det fanns rätt storlek på Cubus vid Sergels Torg. Pga detaljerna var normal storlek lite tajta och det skall det inte vara på en 15 (snart 16) månaders fröken.

Valborgsmässoaftons nattvandring gick hyfsat bra och insatserna var stora. Det blev en lång kväll/natt. Vi började klockan 18 i lokalen där vi delade upp oss i grupper. Efter kaffe och lite allmänna detaljer drog varje grupp iväg för att syna av en del ställen innan vi hade vår utsättning med polisen, soc, fältare och fler nattvandrare från Kungsholmen.

Mycket gående blev det (för min del betalade det sig både fredag och lördag med ont).

På grund av brandrisken fick en del brasor ställa in med ganska kort varsel och det gjorde att den naturliga mötesplatsen på många ”risk platser” uteblev.

Bra info, bra stämning och bra attityd gjorde att det gick ganska bra trots en del incidenter, särskilt vid och kring Fridhemsplan. Vet inte varför det alltid blir en naturlig krigszon i omgångar.

Efter många timmar var det äntligen dags att packa ihop och ta sig hem. Hem sent eller tidigt, klockan var efter 03:00 och med allt gående i bagaget somnade vi båda ganska gott.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.