Varför tar helgerna slut så fort?

I fredags skulle jag och två av mina arbetskompisar iväg till en f.d arbetskompis och det var hur kul som helst. Vi blev bjudna på god mat, gott att dricka och trevliga samtal.

Att jag hade hål i hakan när vi fick en liten välkomstdrink och att jag fick samma dryck i både huvud och på ryggen förtar inte att kvällen var mer än lyckad. Hur det gick till, jo, om man vickar glaset lite (kan bli så när man pratar och rör på handen) så rinner det och när jag böjde mig ner för att torka upp vickade min ena arbetskompis på sitt så det skvätte i huvudet och ner på ryggen ;). Det var ofärgat tack och lov eftersom jag hade en vit blus på mig.

Kvällen blev sen men skön och efter att ha missat en buss genom att lyssna på att vi skulle gå till höger istället för rakt fram så kom KA sent om sider till vår räddning.

Lördagen var bara en lördag och planerna att nyttja min present från när jag fyllde 45 och gå på bio strök vi för både KA och jag var helt slut och orkade inte ett dugg mer än att vi faktiskt gjorde iordning tacos som vi inte ätit på väldigt länge. Det var gott och trevligt vilket både Gökarna och vi tyckte.

I dag gick dagen åt att jobba med min cv sida som jag aldrig blir klar med. Ville ha den klar eftersom jag vill använda den när jag skickar iväg ansökningar. Jag tillhör skaran som får betala för finanskrisen men det är några månader kvar och jag har vetat det några veckor redan. En kul sak är att vi byter ekonomisystem i dagarna och jag kommer att få lära mig ett helt nytt system vilket är bra för framtiden.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.