Mors Dag, en underbart solig dag

Kul med besök och särskilt en badnymf som inte badade riktigt men ändå njöt av den lilla plastpoolen men sitta i den var inte intressant bara stå/sittvariant som gick minst lika bra.

Mysigt med besök, blomma och en fikastund på balkongen* trots att det var trångt. Julia tog sin hink med allsköns spadar i, pottan, pallen och lite andra prylar och hade rätt så roligt. Bara alla grejor kom i poolen så var hon gärna där. Det bästa var väl att sitta på pottan (inte som potta utan som sittsak) och äta både middagen och efterrätten helt naken och bara ha det kanoon.

Fröken är det sötaste jag sett (visst är jag partisk, vem vore inte det)och pricken över i:et är hennes söta små glasögon. Hoppas alla andra haft det bra och kunnat njuta av det vackra vädret oavsett mammor eller ej.

(*Synd bara att balkongen är i ett oskick just nu så att ingenting är färdigt. Det är pga av föreningen har tagit bort alla buskarna som stod utanför och nu syns bara en jordhög med pucklor i och så har det varit över 2 veckor vilket känns lite hopplöst. Det går inte att göra så mycket på balkongen eftersom det bara är grisigt. Det är så utanför oss och en till lägenhet på andra sidan, två hörnlägenheter alltså. Mannfred har också redan haft badproblem på grund av det, hennes badbuskar är borta.)

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.