Försvunna mail

Under åtminstone 4 tillfällen dom senaste 4 veckorna har något skett med servern där våra domäner huserar. Mail har inte kommit fram och inloggning till vissa saker har inte fungerat.

Tyvärr har det hänt över en period av flera timmar vid (jag vet om både över 8 och över 10 timmar) 3 av dessa 4 tillfällen och mailen som inte kom kom kom inte senare heller pga av någon överfull del av en server och någons tmpmapp osv, osv. Förbannad är milt sagt så jag väntar ff på en riktig förklaring.

Har du skickat mail till mig och jag inte svarat eller inte gett någon sorts respons ifrån mig vore det bra om du mailade igen. Jag har inte struntat i ditt mail, jag har helt enkelt inte fått det.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Åsa: Jo, lite frustrerande när man inte vet vilka som försvunnit samtidigt borde den som inte fått svar isf ha hört av sig igen.

  2. Hoppas det ordnar sig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.