18 år kvar

och tankarna om vad jag skall göra är många men hur förverkliga dessa är en annan fråga. Just nu vet jag inte och det känns väldigt mycket som en stor öken. Tröttheten har tagit över och orken till många saker likaså.

Jag har varit väldigt off sista veckan men jag hoppas vara mera on med tiden.

Vi läses!

P.S Solen skiner i Kungsängen, kors i taket. D.S

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Åsa: Tolkningen är ju fri 😉 Nej det jag menar är att jag måste fokusera och bestämma mig för vad jag vill jobba för enligt dagens riktlinjer skall jag jobba till 65 och det är 18 år kvar.
  Jag håller på att försöka se vad som är möjligt och inte möjligt och studier ryker ju all sin kos för jag måste ha inkomst och akassans regler är ju ganska absurda med dagens situation i åtanke. (Jag menar mängden arbetssökande)
  Jag skall ta det i små steg och se vad jag kan göra något åt oich vad jag får låta bli.
  Tack!

 3. Bara 18 år kvar? Optimist eller pessimest får du tolka själv. 🙂
  Testa att skriftligt vara tydlig mot dig själv var du vill vara om t ex tre månader, sedan brukar det vara kul att ta små steg för att försöka komma dit.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.