Semestern är här!

Det känns jätte bra. KA har jobbat med att få garderoben vi tänkt oss i hallen klar, när vi hade vattenskadan så gjrde vi ena väggen kortare och det är denna vägg som nu blir garderob från hallen. Tänkte ha våra säsongskläder där och lite annat. Nu återstår egentligen bara ett problem, att hitta skjutdörrar som funkar när öppningen bara är 110 cm och det verkar vara en svår nöt att knäcka.

Från altanen
Vår altan är klar och den är riktigt fin tycker vi båda. KA gjorde ett suveränt jobb och Stoffe visade på lite bra saker och hjälpte till med grunden. Superskoj är det och några frukostar har vi hunnit med därute, fler hoppas vi få till innan det blir kallt igen 🙂
På var kortsida lämnade vi en del utan golv och gjorde stora blomlådor (kan man kalla dom iaf) och på ena sidan har vi planterat jordgubbar, smultron, hallonbuskar och lite kryddor. Första 3 färdiga gubbarna har vi ätit och fler kommer i kväll, vi satte 8 jordgubbsplantor.
Pga strul med script och lite tid att fixa så lade vi ut bilderna på Picassa och för den som vill kan ni kika genom att klicka på länken under kortet, där det står altan.
Bookmark the permalink.

5 Comments

 1. Wow! :)) Vilken härlig altan/uteplats ni byggt. Där måste vi umgås nästa år! 🙂
  Kram och krya på er

 2. Arto, tack vad glad jag blir, vi blir 🙂 Ni är alltid varmt välkomna till oss. Vore jätteskoj om vi kanske kunde ha lite gott att drick/äta (grilla kanske) då eller så bara en fika, Har precis bakat en laddning ”bullor” (Julia säger bullor 🙂 så numera bakar jag bullor. Ring så kanske vi kan få till något innan hösten drabbar oss alla.
  Puss på M och säg tack till honom också
  Kram till er båda

 3. Susanne, tack, vi är ganska stolta över den. Nu saknas bara lite mer saker, växter och så men det får bli till nästa sommar. KA skall ju sin hammock har han bestämt 🙂
  Förresten, kanske kunde vi ha någon grej efter sedvanlig Pridepicknick här hemma hos oss eller kanske senare, vore skoj faktiskt.
  Kram på dig.

 4. Skitsnyggt. Visade M och han gillade också uteplatsen. Där skulle vi faktiskt kunna fika nångång…

 5. Vilken fantastisk oas ni fått med miniträdgård. Jag förstår om både människor och fåglar trivs där. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.